Sider

16.12.2010

161210

Photos: ladybird
Skinnbukse fra H&M Trend
Langermet t-skjorte fra Bershka
Strikkegenser fra Vero Moda
Skjerf fra Bianco
Skinnjakke fra Ebay
Strømpebukse fra Oroblu
Bikerboots fra Bianco
Leatherpants from H&M Trend, longsleeved t-shirt from Bershka, knitted jumper from Vero Moda, scarf from Bianco, latherjacket from Ebay, stockings from Oroblu, bikerboots from Bianco.

6 kommentarer :

Anonym sa...

WOW, hot red pants! Love them!!!


Camila F.

Ladybird sa...

Naomemandeflores: Wowza ;) I fell in love immedately, could not resist them ;)

Inger sa...

oh! ER det skinn? i såfall:crave!

Veronica Lauritsen sa...

Jeg blir jo helt misunnelig når jeg ser disse bildene av din røde skinnbukse,den satt jo kjempe fint på:) Jeg syntes det er rart at H&M kun legger ut 25 stk for salg,da de kunne tjent mye penger på å heller legge ut 250 med en gang.Vet du hva som er grunnen til det? Det er nok større marked for det enn hva folk tror kanskje..Hadde jeg hatt råd hadde jeg definitivt kapret Isabel Marant sin!;)

Anonym sa...

Sexy pants! I love leather. But the legs should have been longer, and they should have skipped the zipper.

Ladybird sa...

Inger: yes, yes, yes det er skinn. Og jeg er hodestups forelsket!

Veronica: Det er jo H&M Trend da, så poenget er vel å holde tilbake litt på antallet for å holde spenningen rundt brandet oppe. Men 25 er jo lite, og med slike items så ryker det fort unna. Disse fikk jeg faktisk handlet før de kom i butikken, jeg viste de skulle komme og spurte etter de en morgen. da hadde de akkurat kommet på lageret og en søt H&M jente hentet de til meg ;) De var ikke der neste dag, da jeg stakk innom for en venninne. Jeg vet det var maaange som ventet på de ;) jeg vil nok tro det komme flere kopier etterhvert. Venter vel nesten at både Zara og gina Tricot kommer med en utgave snart.

Anonym: Red øeather, that's something ;) I actually like that length, I love showing off som ancle ;) And I am soooo glad they put on the zipper, it could have been a bit bigger though. Then I guess the COS version would suit you great. It's longer, without the zipper ;)