Sider

01.12.2010

Gianni i julegave?

Photos: ladybird
Dere husker sikkert for en stund siden, at jeg blogget at jeg hadde fått et gavekort på Rafens og hadde vært der og plukket ut masse snadder. En av tingene som ble med hjem var et "Gianni, a little man holding on tight" oppbevaringsglass fra Alessi. Jeg hadde det lille rosa fra før og tenkte at lille rosa Gianni skulle få selskap av en sort Gianni. Jeg bruker mine glass til oppbevaring av te, linfør, frokostblanding...you name it!
Men nå i førjulstider så er det jo veldig koslig å lage julegodter selv. Hvorfor ikke lage hjemmelagde karameller eller noe annet snadder og fyll opp en slik glasskrukke. Italiensk design og hjemmelaget snadder i en gave, får det blitt bedre?
Jeg ga en slik Gianni-krukke fylt opp med te til en venninne for mange år siden. Hun sier at hun blir så glad hver gang hun krukken frem og ser litt Gianni holde seg fast for harde livet...
I bought another Gianni, a little man holding on tight jar the other day. Have had the pink small one for a while, and felt like giving my little pink Gianni some company. Now he's got a little black friend. 
I just love these funny jars from Alessi. They are perfect as a christmas gift. Fill em up with some homemade candy and wrap them nice. Homemade and italian design in one gift, does it get any better?

9 kommentarer :

Norwegiantage sa...

elsker gianni!!!

<3mvv

themodernvv.com

Lisa sa...

Jag har en mintgrön Gianni i en låda någonstans hemma i Sverige. Härlig design som man blir glad av. :-)

http://lisalstrannesten.blogspot.com

Mette sa...

Supersøt! Har en blå Gianni som passer på kaffen min....! :)

Unknown sa...

hahha gu så skjønne!

Ida sa...

En sånn en (eller flere) må jeg bare ha! Fantastiske!

Mira sa...

Først så trodde jeg det var en.........

Monique Lund sa...

Ååå, de var jo ubersøte da!!

Ladybird sa...

Modern Vikiking Vixen: Lille Gianni er en liten søt rakker :)

Lisa L.S: En skikkelig gledesspreder ;)

Lillebaby: de er så fine! men du, holder kaffen seg fin da? (malt eller bønner) Trodde det burde være lystett jeg :)

Iben: de er veldig fine :) Morsomme gaver!

Ida: de har fine priser også, begynner litt over hundrelappen ;)

Mira: haha...nå er jeg spent ;)

Monique: de er veldig søte. Blir glad av å åpne skapet! :)

Mette sa...

Kaffen holder seg fint, kanskje fordi den står nede i en treboks også? Dessuten er det bare tiloversmalt kaffe, siden jeg kjøper bønner og maler selv, så det blir jo ikke stående så lenge i boksen uansett! Bønnene har jeg for øvrig i en annen glasskrukke, og synes ikke de blir dårligere heller?