Sider

09.12.2010

Hverdagsluksus - Maison Belle

Photos: ladybird
En av mine favorittgaver, både å få og å gi, er ting som bidrar til litt hverdagsluksus. Som en deilig håndkrem, et eksklusivt duftlys, en superfresh håndsåpe eller denne...
Med dette skurepulveret går vask av kjøkken og bad som en lek. Maison belle produktene er etiske og naturvennlige og lukter alltid superdeilig av urter, blomster og frukt!
Jeg bruker å kjøpe Maison Belle på Ebay eller hos Ting. Ting har faktisk et ganske godt utvalg av produktene, så stikk innom for noen smågaver til noen som vil sette pris på litt hverdagsluksus! prosuktene koster litt mer enn de vanlige produktene fra matbutikken, men disse er mye snillere mot naturen og de er superdrøye, så de er verdt den lille investeringen.
I love everyday luxury! Like a really luxurious scented candle, a great hand cream or a fresh hand soap. Everyday luxury makes perfect gifts, sand I got a new favourite. Maison Belle products. Biodegradable house cleaning products thats smells amazing and are safe for the environment. My latest buy was this Maison Belle Pink Grapefruit scouring powder. A perfect little christmas gift for someone who deserve some everyday luxury!

3 kommentarer :

Ella sa...

Oi, den bil jeg prøve! Sier aldri nei til hverdagsluksus :-)

karen sa...

Fantastiske produkter! :-)Vi selger de i butikken min også, og jeg er blitt helt avhengig! Prøv kjøkken produktene også, de er helt rå!! Mye bedre enn Zalo og jif kjøkken! :-)

Ladybird sa...

Ella: Du må teste denne serien, superdigge produkter!

Karen: Tusen takk for tips, jeg skla love deg at det blir flere Maison Belle produkter, digger de jeg har! :)