Sider

09.12.2010

Ankler i fokus

Photo: Stockholm Streetstyle
Jeg gleder meg til man kan gå med bare i føtter i skoene igjen. Når den tid kommer så ser det jammen meg ut for at en av mine slimme jeans vil få et aldri så lite møte med saksa. Ankler er sexy!
 Men enn så lenge får vi nye førjulstiden maksimalt!
I'm really looking forward to put my barefoot feet into some high heels again. When spring comes, one of my skinny jeans have a date with the scissors. Ancles is sexy! Show them off. 

10 kommentarer :

Fleurette sa...

Inspirasjon! Det skal jeg også gjøre med mine sorte drainpipes. og ankler er supersexy. Mer sexy enn kløft, pupper og korte kjoler synes nå jeg. En subtil og sensuell detalj.

Cecilie sa...

Sexy =)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Tenkte det samme da jeg så et par bringebær røde pumps som lignet veldig på disse i går:)

Ladybird sa...

Dead Fleurette: Ankler, skuldre og kragebein. mer sexy blir det ikke ;) Helt klart en favorittlook fremover ;)

Cecilie: veldig! :)

Rock'nRoll Ballerina: Kan tenke meg de bringebærrøde var hotte! :)

Monique Lund sa...

Gleder meg! Ankler er som du sier - supersexy!

Anonym sa...

For et bra tips! Og jeg som har lett etter ankellange jeans i flere år!! Herlighet, løsningen ligger faktisk i kjøkkenskuffa.. Hehe

The Fashion Economist sa...

Så smart å gå iverks med saksa! Gi meg bar asfalt og varmegrader - nå!

Ladybird sa...

Monique: Jupp, det er HOT! Så jeg gleder meg til det blir vær for bare ankler igjen ;) Dog det er kult i julebordsesongen og. En dress med ankelkorte bukser for eksempel ;)

motejournalisten: Noen ganger så er løsningen nærmere enn forventet ;)

TFE: Digg look, så får vi bare glede oss til vi kan gå slik ;)

Inger sa...

har alltid hatt en favoritt i litt kortere lengde og smale bukser på anklene.. snuppete rett og slett.
akurat nå har ankelen min litt rekonvalsens i joggesko hele dagen lang etter 7 ukers opphold i gips, men jeg pleier ofte å vise litt ankel på jobb i pumps med sorte tynne tette strømper nedi og lengde på jeansene til like over ankelen.

Min favoritt er etterhvert blitt strechjeansene på Zara som er smale i benet - de har akkurat passe lengde for meg til å bli den rette snuppete lengden :D (ca lengde 32 vil jeg tro?)

ser at jeg må utvide skogarderoben til også å omfatte satengpumps, har lyst på noen mørkeblå og noen røde.. tips anyone?

Ladybird sa...

Inger: Jeg kan godt skjønne du har likt det lenge, for det er supersexy! Jeg er enig i at Zara har mange gode bukser til denne typen bruk, der har de gode skinny bukser som sitter fint og finnes i forskjellige lengder. Jeg har flere favorittbukser derfra. Skal forresten titte etter en skikkelig godbit i morgen, kiler litt i magen på hvor flott den kan vise seg å være...blogges om den er å få tak i allerede ;)

Pumps er tilbake og jeg er blitt så glad i disse semispisse variantene, a ala Isabel Marant. Selv har jeg lyst på noen i fløyel eller aller helst semsket skinn. Har en sort faoritt fra i fjor, som jeg har kjøpt på Bianco. Angrer meg bittert for at jeg ikke kjøpte den i rød også! De har en lignende en nå i gullglitter som er snacksy, finnes også i en gylden beigefarge og sort sateng :) Mørkeblå hadde forresten vært hot!