Sider

16.12.2010

Papaya!

Photo: MakeupMekka
Starter dagen med et lite tips. MakeupMekka har nå salg på en rekke produkter og her finner du blant annet denne supre blushen fra GloMinerals. Fargen "Papaya" kan virkelig anbefales, en ferskenrosa frisk farge som alle kler.

2 kommentarer :

Anonym sa...

hei! blir eks. make up innleggene dine sponset? vennlig hilsen nysgjerrig leser:) uansett elsker jeg bloggen din! og veldig glad for produktanbefalinger og lekre innlegg:))

Ladybird sa...

Hei hei :)
Jeg har hatt samarbeid med to nettshopper, blant annet MakeupMekka. For øyeblikket samarbeider jeg ikke med MakeupMekka, så dette innlegget skriver jeg fordi det er et produkt jeg digger og vil anbefale videre. Det gjelder forresten alle produkter jeg poster. jeg poster om produkter fordi jeg liker de og synes de er verdt å dele :)

Jeg har skrevet en del produktanmeldelser og der kommer det frem at jeg har fått produktene hvis det er tilfelle, jeg skriver også min ærlige mening om disse prouktene og er ikke redd for å skrive negative ting hvis jeg føler det bør nevnes :)

Ellers kan jeg også si at man får tilsendt en del produkter når man blogger. Jeg skriver ikke om alle disse. men hvis det er noen produkter jeg faller for og kan tenke meg å fortsette å bruke, så skriver jeg om de. det vil si at jeg kun skriver om produkter jeg kan gå god for og ville brukt uansett om jeg kjøper de selv eller jeg får de :)

Det hender også at jeg gir bort noen av produktene jeg får tilsendt, som gaver til dere lesere via konkurranser her på bloggen, rett og slett fordi de ikke helt er i min målgruppe og jeg vil heller gi de til noen som vil sette større pris på de :)

Så da vet du det ;)

Tusen takk for fine ord, det setter jeg veldig pris på :) Selv om jeg blogger for min egen del (med det mener jeg at jeg blogger så lenge jeg synes det er gøy), så er det jo alltid hyggelig å bli satt pris på av alle de søte leserne mine :)

smil ;)