Sider

18.12.2010

Dere husker konkurransen, sant?

Photos: ladybird
Dere husker vel Rafens konkurransen jeg har gående? Der du kan bli den heldige vinneren av et gavekort på 1.000,- fra Rafens. Les mer her.
Her er teen jeg kjøpte da jeg skulle bruke mitt gavekort på Rafens. Jeg bare elsker disse boksene! De må man ha stående fremme, ville vært trist å sette de inne i et mørkt skap. dessuten smaker de kjempedigg. jeg gikk for en litt sommerlig variant med ferskensmak. Mmmm...
I love tea from Harney&Sons. My latest choice is this one called Midsummer Peach. Just as yummy as it sounds.

6 kommentarer :

Project Vibes gate sa...

jeg har kjøpt akkuratt samme te i venninde gave denne julen!! :) (satser på at de ikke leser denne kommentaren). Supersøte bokser, burde kjøpt til meg selv også, hehe :)

blabla sa...

Nydelig teboks! Sånn vil jeg ha:)

Ladybird sa...

Project Vibes gate: den er helt nydelig den teen. Og boksene er jo så fine, man kan ikke gjemme bort slike i et skap. Så superfin gave ;)

Karobaro: de er fine, alle variantene. jeg skal definitivt skaffe meg flere ;)

Unknown sa...

Hahahha, jeg lo sånn av kommentaren din! noldo!:D Nekter jeg å tro! Takk for at du synes det var fint, det tok meg to sekund! det er det som er så nice med den tingen, du bare dryler på også blir det på en merkelig måte fint!

Ha en fortreffelig søndag kjære deg:D

Cecilie sa...

den nydelige boksen, jeg som er så svak for slike bokser =) Den pynter nok flott på kjøkkenet

Ladybird sa...

Iben: ha ha ha...men det er jo sant, totalt noldo ;) det som er med den looken er jo at det er nesten finest når det ser litt "slept in" ut, så det kan jo hende jeg hadde klart noe slikt da, når det kan være litt uvørent ;)

Cecilie: boksene er nydelige. Nesten så man kjøper denne teen etter fargen på boksen og ikke smaken på teen ;)