Sider

04.08.2008

L'occitane solpleie


Ja, jeg har en forkjærlighet for naturlige ingredienser. Derfor var jeg lett å overtale når det gjaldt denne solkremen fra L'occitane. Jeg har veldig god erfaring med deres produkter fra før. Har blant annet en dusjolje med mandel som jeg elsker. Må prøves!

Men så var det denne solkremen da. Den virker helt grei i det man smører den på, så lenge man bruker en mørk bikini. Solkremen har nemlig en lysgul farge som setter stygge merker på lysere bikinier, forsåvidt på mørke også. Det er ikke bra. Jeg brukte en hvit bikini da jeg prøvde denne solkremen første gang og den ble gulflekkete, og flekkene går ikke bort i vask. Lekkert! Det andre som drar ned for denne solkremer er det som skjer når man bader. Med en gang man kommer ned i vannet så blir man helt hvit på kroppen, det ser ut som man går rundt med et lag solkrem som aldri vil trekke seg inn. Ikke bra. Nei takk til å prøve denne igjen.

Photos: L'occitan
Deres næringsrike olje derimot, den har jeg blitt kjempeglad i. Den er super før og etter soling og gir masse næring til huden. Inneholder blant annet mandelolje og Buriti, som er et brasilianskt bær. Den er også super til håret, og lukter deilig.
-----------------------------------------
I love products based on natural ingridients. That is why I had to test L'occitane and their suncare line. The sunscreen was a big mistake. It has a yellow color that put marks on your bikinis. These marks won't disapear when you wash the bikini...not very goodlooking. And when you take a swim, after wearing this sunscreen you look white. It looks like you have put on a thick layer of cream that won't be absorbed by the skin. Not a good look. Thumbs down.

The oil, on the other hand, is lovely! It moisturise your skin before and after spending time in the sun and smells heavenly. You can even put it in your hair.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Hei Ladybird.

Har du prøvd noen av L'occitanes ansiktskremer?

Ladybird sa...

Anonym: Niks, det har jeg ikke. Eller, jeg har fått noen prøver på ansiktskremer når jeg har handlet der. Men man får liksom ikke prøvd de ut skikkelig da. Uansett er de utrolig gavmild på prøver, så de gir deg sikkert prøver hvis du spør. Jeg elsker mandelserien deres, du er nødt til å prøve dusjoljen! Fantastisk! Jeg har gitt den til masse venner og famili, og alle blir helt frelst av den :)

Anonym sa...

Ja den skal jeg prøve! Bruker en mandeldusjkrem fra Body shop som også lukter fantastisk:)

Anonym sa...

Hvor kjøper du L'occitanes produkter i Norge? Jeg har kjøpt mine i Spania, men ikke funnet dem her i Oslo.

Ladybird sa...

Anonym: Mandel er en fantastisk duft. Du kommer til å elske den dusjolja, jeg lover :)

Ladybird sa...

Anonym: Det er et utsalg på Sandvika storsenter, ellers er det et i Hedgehaugsveien...men de ekspandererveldig om dagen. Sjekk ut hjemmesiden deres, der står alle utsalgsstedene deres! :)