Sider

15.10.2011

Earcandy...Photos: ladybird
Se på min nydelige ørepynt! Når det gjelder meg og smykker så er det stort sett en regel som gjelder: Stort eller ingenting. Alt eller ingenting. Og denne må vel sies å være ganske stor. Og fiiiiin! Denne godbiten av ørepynt fant jeg på Ebay.
Go big or go home, wear all or wear nothing. That's my philosophy when it comes to jewelry. And this one, is quite big. And mighty fine! I got it at Ebay.

4 kommentarer :

Emilie sa...

Å guri, så nydelig!! Jeg har lett etter en øredobb som følger øret på den måten i evigheter. Mary Kate olsen har også en liknende. Hvordan kan den stå oppover på den måten? Har du to hull i øret? Og så lurte jeg på hvordan du fant den? Hva søker jeg på? Hadde vært fantastisk om du kunne dele hemmeligheten:):)

blabla sa...

Fantastisk fin! Enig: all or nothing:)

Frøken Funky Farm sa...

Fantastisk fin og kul!

Ladybird sa...

Emilie: Det er rett og slett en vanlig øreklipp, du vet slike man kan bruke selv om man ikke har hull i ørene ;) Selgeren jeg kjøpte disse av hadde bare disse, men jeg søkte på "earrings" "cuff" og "wrap" og da fikk jeg opp flere forskjellige ;)) Lykke til!! Asos har også noen litt råere noen ;))

Karobaro: All or nothing, slik er det bare ;))

Frøken Funky Farm: takk takk :) Hverdagsglam!