Sider

05.10.2011

Kiehl's loveliesPhotos: ladybird
Jeg har i mange år vært nysgjerrig på Kiehl's. Det siste året har jeg begynt å teste ut noen av deres produkter. Det hele begynte med at de fikk inn Kiehl's på Kastrup, deretter kjøpte jeg med meg noen produkter da jeg var i Dublin og nå har vi jo Kiehl's her i Oslo også. På Gimle Parfymeri på Frogner er det overraskende godt utvalg av Kiehl's produkter.
Jeg har nylig lagt min elsk på disse to. Jeg sverger stort sett til hudpleie fra Decléor og MD Formulations, men innimellom er det gøy med litt variasjon og da falt valget på Kiehl's denne gangen. Jeg kjøpte meg Ultra Facial Cleanser, som er en rens i geleform. Gelerens har en tendens til å strippe huden for fuktighet, man kan ofte føle seg helt squeaky clean etter en runde med rensegele. Jeg er jo en stor sucker for oljerens til huden, så overgangen til gelerens kan være ganske brutal. Denne etterlater huden myk og deilig, helt annerledes enn andre gelerenser jeg har prøvd. Thumbs up!
Et annet produkt jeg har blitt veldig glad i, er Kiehl's Acai Damage-repairing Serum. Et superlett serum som trekker seg inn i huden med en gang og jobber med å reparere skader huden er utsatt for og motvirker i tillegg kommende skader. Huden føles strammere og hudtonen blir jevnere og finere. Jeg kan ha litt lett for å glemme å påføre serum, men dette glemmer jeg aldri, det er nemlig så deilig at jeg ikke klarer å glemme det! jeg digger at det trekker seg raskt inn, gir følelse av godt med fukt og at man kan se at huden har godt av serumet. At produktene er silikon- og parabenfritt er nærmest blitt en selvfølge for meg, og det er dette serumet.
Stikk innom Gimle og snakk med jentene der, de er supervennlige og hjelpsomme som få! Jeg fikk med masse prøver sist jeg var der, så nå ender jeg vel opp med noen nye Kiehl's favoritter også....
Meet my to new favorites: Ultra Facial Cleanser and Acai Damage-repairing Serum. The cleanser is a gel, normally not my favorite, cause it often leaves the skin stripped. Not this one, the skin just feel clean and soft. The serum is just amazing, I fell in love immediately. It absorbs super-quick, leaves the skin moisturized, fresh and even toned. And it even works with repairing those damages you've done to your skin. Yes, talking about that sun! I've actually started using this serum every morning and every night...I'm usually forgetting to put on serum. that was before I got this one, now I'm hooked!
Two thumbs up for finally be able to but Kiehl's in Norway, not just when travelling!

4 kommentarer :

Nanne sa...

Ah, takk for tips! Har vært på jakt etter et nytt serum, og dette høres veldig bra ut!

Trine sa...

Og de har nettbutikk! :D
Takk for tips.

Guro sa...

Takk for gode tips! Har du prøvd noen av dagkremene (moisturiser) til Kiehl's? Jeg er på jakt etter en ny fuktighetskrem...

Ladybird sa...

Nanne: jeg har brukt det konstant, dag og natt siden jeg kjøpte det. det er ganske ulikt meg, jeg glemmer nbemlig lett av serum ;) Så jeg tar det som et godt tegn at jeg hele tiden husker på dette. det gir masse fukt og frisker opp huden!

Trine: Ja det har de jo og, det viste jeg ikke! :)

Guro: jeg stakk faktisk innom Gimle fordi jeg trengte ny dagkrem ;) Fikk med prøve av dagkremen i samme serie som serumet her, og den likte jeg veldig godt!