Sider

09.10.2011

Ponytails

Photos: Weheartit

Hestehale er ingen enkel sak. Ihvertfall ikke med kråkereiret mitt. Enda godt det finnes profesjonell hjelp på youtube. Nå kan til og med jeg få til den perfekte hestehale.

Ponytails aren't that easy. It might be, if you have that perfect bouncy hair...but I don't. That's why i love these little how to's on youtube. Even I can make a perfect ponytail after watching this one!

5 kommentarer :

blabla sa...

Fint tips!!

The Fashion Economist sa...

Jeg har aldri trodd det har vært noe mikk makk med å lage en hestehale - før jeg så denne snutten. Jammen lærte jeg ikke noen lure knep! Takk for at du delte den:)

Ladybird sa...

Karobaro: heretter blir det perfekte hestehaler ;)

The Fashion Economist: da har du sikkert perfekt hestehalehår, det har ikke jeg. Det er sjelden jeg får til en hestehale som sitter fint på meg...skulle jo egentlig ikke tro at hestehale vare så vanskelig en sak ;)

Anonym sa...

Så bra tips! Jeg har veldig mye hår, veldig wavey og ender veldig ofte opp med nettopp en hestehale. Blir aldri helt fornøyd, men med denne videon skal jeg nok få styr på det :)

Tusen takk for en veldig fin, inspirerende og ikke minst positiv blogg. Får alltid en sånn godfølelse i kroppen etter å ha lest innlegg her. Keep up the good work :)

//Rebecca

Ladybird sa...

Rebecca: Tusen takk for fine ord, Rebecca!
Jeg har også ganske uregjerlig hår, men går sjelden med hestehale da jeg aldri synes den blir noe fin...nå har jeg lært meg det ;)) Og jada, jeg kommer til å blogge så lenge det er gøy!! ;)