Sider

09.10.2011

Parisian Chic - A Style Guide by Ines de la Fressange

Photos: ladybird
For noen helger siden var jeg på rødvinskveld hos noen venninner. Den fasjonable vertinnen hadde denne boken liggende på stuebordet. Jeg bladde gjennom den og falt pladask. Neste morgen gikk jeg innom Ark på Eger og plukket med meg et eksempel. Parisian Chic er skrevet av Ines de la Fressange, den franske modellen som de seneste årene har vært rådgiver innen motebransjen. Ines er en fransk dame av rang, hun klarer å fange essende av fransk chic med glimt i øyet og snert i språket. Anbefales!
 God lesing for alle moteentusiaster!
At a redwine filled friday with some of my girls I came over this book at my girlfriends coffee table. Parisian Chic by Ines de la Fressange. Ines is a iconic french model who have worked in the fashion industry as a consultant for many years. Her book takes a charming and humoristic look at the style of the french women. It's fun, it's clever and it's a book for all fashion loving girls out there. A must have!

8 kommentarer :

Anonym sa...

Jeg ville bare takke for en kjempe fin blogg! Synes alltid at det du skriver er reflekter og positivt og bildene dine er bra! Så TAKK :)

Hilsen Marianne

Cecilie sa...

Åh jeg er så svak for fine bøker. Denne må jeg sannelig se etter i bokhandelen =)

Ladybird sa...

Kjære Marianne, det synes jeg er utrolig hyggelig å høre! Det er akkurat den stemningen jeg er ute etter. Selv vil jeg ikke lese om tjatring og klaging på blogger, det er nok syting ellers, jeg vil lese noe som får meg til å smile! :) Hvis jeg selv kan få noen til å smile gjennom bloggingen, så er det helt fantastisk! :) Tusen takk for hyggelig feedback!

Cecilie: den bør du så absolutt plukke med deg, en av de beste "how to look chic" bøkene jeg har vært borti ;) Hun skriver på en veldig humoristisk måte!

vesma sa...

it's very practical as well to discover the right things :) Eric Bompard, for example

Nanne sa...

Ååh, den boka har jeg lyst på! Note to self: Be den lokale bokhandleren bestille den:)

Ladybird sa...

Vesma: I love such discoveries. Thanks for sharing that video on design by the way ;))

Nanne: Den er et must have ;)) Og fin pris også, en fin julegave til en venninne kanskje?

Juliana sa...

Et gammelt innlegg, men takk for å at du tipset meg. Skal innom Oslo neste uke, og da skal jeg ta meg tur innom Ark Eger!

Ladybird sa...

Juliana: Jeg er helt sikker på at du kommer til å like den. Den har mange gode tips og er skrevet på en humoristisk og fengende måte ;)) God Oslotur!