Sider

10.10.2011

Jakkedilla

Photos: ladybird
Jeg har litt jakkedilla. Rett og slett. Jakker er en enkel måte å piffe opp antrekk. denne godbiten av en jakke fra Baum&Pferdgarten ble med meg hjem fra Vestkanttorget. Er den ikke fin?
I love a good jacket. Actually, I'm quite crazy for jackets right now. This little cute came home with my from a market some weeks ago. Baum&Pferdgarten is the the label. Cute, right?

7 kommentarer :

Nanne sa...

Du, den var lekker!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Den var fin:) Jeg hadde faktisk tenkt å stå på Vestkanttorget selv om jeg ikke hadde vært i Barcelona:) Kanskje neste helg...litt usikker mht været.

Mia sa...

Superfin!!

Luisa sa...

Utrolig fin jakke :)

Ladybird sa...

Nanne: Jeg er sjeleglad for at jeg kjøpte den, selv om jeg egentlig hadde brukt nok penger ;) Den var verdt hver eneste krone...og det var ikke så mange kronene heller, et kupp!

Rock'nRollBallerina: Lov meg at du sier fra da ;)) Da vil jeg ta turen innom! Jeg håper du hadde det flott i Barcelona, for en by!!!

Takk, Mia og Luisa, dere er noen knupper!

Maya sa...

Er ofte innom Vestkanttorget, men er ikke like flink til å plukke ut og faktisk kjøpe det jeg liker der. Trøster meg med at jeg sparer penger på det viset, men da går jeg også glipp av små, vakre kupp.

Den jakken er helt nyyyydelig!

Ladybird sa...

Maya: jeg elsker å gå å titte på Vestkanttorget! Og noen kupp er bare for gode til å gå fra ;)) Jeg er svak! hehe