Sider

21.10.2011

Happy hair, happy heart!

 Jeg har ikke bruk for en kassadisk. Men hvis jeg hadde hatt bruk for det, så skulle den sett akkurat slik ut. Jeg digger Gevir estetikken.
 Nøtter og godt lesestoff...jeg elsker å være hos Gevir!
Got my men shoes on!
 Da jeg satt og ventet på min tur, så slo det meg: Striesekker og discokuler. Det er Gevir i et nøtteskall! Det er jordnært og naturlig, men med snert og følelsen av å unne seg noe ekstra.
 Linn har introdusert meg for Shu Uemura sine fantastiske hårprodukter. Det er virkelig kremen av kremen, håret mitt har aldri vært så fornøyd!
 Linn. Min skjønneste frisør. Hvordan skal det gå når jeg flytter til Spania? Jeg får vel bare reise de 2.521 kilometrene til frisøren min da...det er ingen annen utvei!
 Hvis du vil unne deg noe ekstra før jul!
Photos: ladybird
Du har kanskje opplevd å være hos frisøren, så går alt galt og tårene velter ut av øynene i det du lukker døra bak deg. Det skjer nemlig ganske ofte. Men har du opplevd å gråte av glede hos frisøren din? Det har jeg. Fordi jeg har verdens beste frisør. Linn jobber på Gevir, øverst på Grünerløkka. Og hun sørger for at håret mitt er superhappy og at jeg smiler rundt etter hvert eneste besøk. Og det er ikke bare jeg som er glad og fornøyd, jeg har nå sendt flust med venner, kollegaer og bekjente dit. Og vi har alle en ting til felles: vi får ikke skrytt nok av Linn. Digger deg Linn!
Closing the door behind you, leaving the hairdresser, tears building up, running down your face. You've been there, right? I guess we all have. But have you ever cried happy tears at your hairdresser? I have! I cant say it loud enough, I LOVE MY HAIRDRESSER! Linn work at Gevir, at Grünerløkka in Oslo. She understand me, she understand my hair. And I always end up smiling the rest of the day. Thank you Linn, you are the best!

7 kommentarer :

Anonym sa...

Linn er helt fantastisk. jeg bestemte meg for å prøve en time hos henne etter å ha lest om henne her. Og nå går jeg hos henne fast!

Leah sa...

Så fint det var der, det så en del piggere ut enn min lokale frisør ;-)

Line Marie sa...

Linn er best! Etter flere varme omtaler om henne fra deg her, bestilte jeg time hos henne tidlig i sommer, og gleder meg til hver eneste nye time med henne :) Jeg er så fornøyd!!!

Anonym sa...

Vet du om de selger gavekort, jeg vil ønske meg time til jul!!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Takk for tipset! Jeg har prøvd ut litt forskjellige salonger de siste gangene som jeg har klippet meg. Hm, kanskje Gevir må testet ut neste gang:)

Anonym sa...

Linn er og forblir fantastisk! Endelig har dere i Oslo også skjønt det! Ha en hårfin dag:)

Ladybird sa...

Det er så gøy at flere av dere allerede har vært hos Linn og kan skrive under på at hun er så suveren! :) Jeg gleder meg til hver time der! :))