Sider

19.10.2011

Myk og god!


Photos: ladybird
Da jeg tittet inn i badeskapet i kveld så kom jeg på at jeg har en favoritt som jeg har glemt å vise dere. Forrige gang jeg var hos hudpleieren så overbeviste hun meg om at jeg bare måtte ha Exuviance sin Hydrating Hand&Body Lotion. Takk og pris for det! Foruten å gi huden fukt og lukte helt fantastisk godt så har den noen egenskaper som jeg har lagt min elsk på. Den inneholder nemlig noe som heter Polyhydroxsyre som skånsomt fjerner døde hudceller og holder huden ekstra myk og frisk. Den gir en mild peelingeffekt på grunn av denne syren, noe som er genialt mot nupper på overarmene og inngrodde hår etter for eksempel voksing, også holder den huden supermyk! Genialt, spør du meg.
I've totally forgotten to show you this favorite of mine. Exuviance Hydrating Hand&Body Lotion. It was actually my dermatologist that recommended it to me this summer. It contains Polyhydroxy Acid that gently exfoliate the skin. It feels like the skin have been given this gentle peel after slapping on this lotion. It keeps those small white patches on the overarms away, and helps against ingrown hair after waxing. And it keeps the skin supersoft and hydrated as well, what more can I ask for? An amazing smell? Oh yes, it got it!

5 kommentarer :

POLLIANI sa...

fantastisk tips, skal prøves!

Cecilie sa...

enig, dette var et supert tips og jeg trenger absolutt en ny bodylotion =)

Ladybird sa...

Polliani: Den er genial. jeg kommer aldri mer til å vokse meg uten å bruke denne, den er suveren med den peelende effekten sin!!

Cecilie: Denne er så digg, jeg er blitt helt avhengig av den i de periodene jeg vokser huden. Også lukter den så snadder at jeg nesten bruker den bare for lukta ;))

Ida sa...

Jeg vet! Den er helt fantastisk! Min absolutte favoritt ansikts rens gjennom tidene kommer fra Exuviance :-) Har nettopp kjøpt tonic, øyekrem og nattkrem i samme serie. Gleder meg villt til å rense huden nå! Latterlig, i know... Men, det er så bra produkter og de lukter såå godt! Kommer innlegg om det ganske snart på bloggen min :-)

Ladybird sa...

Ida: akkk...kanskje jeg må bli litt bedre kjent med ansiktsproduktene også, har hørt så mye vannvittig bra om de!