Sider

16.10.2011

I never smell and tell...


Photos: ladybird
Det er sjelden jeg finner parfymer som føles helt riktige for meg. Jeg er en liten særing når det kommer til lukt, jeg tar det høyst personlig. Parfymene mine ER meg. Hvis noen jeg kjenner bruker den samme, så må jeg slutte å bruke den. da er den ikke meg lenger. En smule sært ja, men sånn er nå saken. Av den grunn elsker jeg små nisjebutikker slik som Heaven Scent. Der du kan gå å lukte i en evighet, til du finner den parfymen som føles helt riktig for deg. Etter mye prøving og testing og mange fine samtaler med de søte jentene der, så falt valget på en godlukt fra Parfumerie Generale.

Jeg sier ikke hvilken jeg valgte. Men jeg kan gi dere noen gode grunner til å sjekke ut parfymene fra Parfumerie Generale. Mannen bak merket, Pierre Guillaume, har tidligere jobbet med kjemi og har en evigvarende søken etter å skape dufter som brukeren virkelig kan identifisere seg med. De unike duftene utvikler man fort et forhold til, noen hater man, andre ELSKER man. Jeg har helt klart funnet meg en favoritt. Ved første sniff på huden, så kjente jeg at jeg endelig hadde funnet en duft som var meg.

I am quite strange when it comes to perfume. It's such a personal and intimate thing to me. When I first find a perfume that feels perfectly right for me, then I never tell anyone about it. Why? Cause the moment someone I know start wearing it, it's not mine anymore. It's a quite personal thing for me.

So...I ain't gonna tell you which one I got, but I'll tell you it's one from Parfumerie Generale. And it's perfect for me...

3 kommentarer :

Iselin sa...

Det som er så gøy med parfymer er at når de virkelig passer til en, så lukter den ikke likens på andre som på deg! :)

Anonym sa...

Hei Ladybrid!

Jeg er så glad i bloggen din. Du inspirerer meg (nesten) hver gang jeg er innom, og det er ikke rent lite! Mange mote- og skjønnhetsblogger er sånn passe, mens din er på toppen av skalaen. Jeg og mannen skal på kjærestehelg til Oslo i november, og gjett om jeg skal innom Heaven Scent og lukte meg frem til MIN duft!:)

Ha en fortsatt fin uke!

Vennlig hilsen Clara

Ladybird sa...

Iselin: Det er så fascinerende! Jeg synes lukt er så spennende!

Clara: Tusen tusen takk for utrolig fin tilbakemelding, det setter jeg utrolig STOR pris på!!! Nå ble jeg veldig glad! Du er nødt til å stikke innom Heaven Scent og finne deg en skikkelig godbit av en lukt, jeg elsker å gå å titte i den butikken og nå har jeg endelig funnet min lukt! Kos deg masse masse masse i Oslo sammen med din kjære!!