Sider

06.10.2008

051008





Photos: Ladybird
Foretrekker å kle meg litt comfy når jeg reiser.
Skjorte fra Topshop
Jeans fra Acne
Oversized cardigan fra Zara
Ankelstøvletter fra Bianco Footwear
-------------------------------------------
Comfy dressing is perfect for travelling. Shirt from Topshop, jeans from Acne, oversized jacket from Zara, booties from Bianco Footwear.

14 kommentarer :

Spis, løp, les sa...

Den Zara-saken så komf ut ja! Kos deg i Riga, godt du er på beina igjen :-)

Ladybird sa...

Kamillagorilla: Den er digg, ble faktisk stoppet av ei som jobbet i taxfree avdelingen på gardermoen og en flyvertinne som lurte på hvor den var fra. Alltid hyggelig å bli stoppet fordi noen liker det du har på :)

Trendy Gourmandise sa...

love the cardigan !

Sara sa...

så kult antrekk :D

agnes sa...

you look comfy there, beautiful cardigan :)

Anonym sa...

nydelig jakke du har :) håper du har det fint der nede, jeg er sjalu

Ladybird sa...

Trendy Gourmandise: i love it as well, glad you like it ;)

Sara: Takk snella;)

Agnes: The cardi is heavenly comfy ;)

Ladybird sa...

Ingunn: takk takk :) Du burde absolutt ta turen hit en gang ;9 Kommer gjerne med tips om hva du bør få meg.

Anonym sa...

Du ser helt fantastisk ut, som vanlig! Har lyst på alt av det du har på deg her =)

Men det jeg lurer på er når du kjøpte de skoene? Kommer fra Trondheim, men jeg finner ikke skoene på noen butikker her. (vi får skoene ca to/tre mnd etter dere i Oslo av en eller annen merkelig grunn???). Finner de heller ikke på Bianco sine nettsider! har så lyst på de, de er så utolig fine :)

Takk for en knall side =)

Ladybird sa...

Anonym: Så utrolig hyggelig at du synes det, det setter jeg pris på :) Skoene kjøpte jeg i fjor, måtte bare ha de, da de har en herlig bramdybrun farge man ikke ser så ofte. Tross en veldig høy hæl, er de veldig gode :) Så jeg tviler egentlig på om noen butikker har de igjen, men det skader jo ikke å ringe hovedkontoret og høre, de kan sikkert sjekke det for deg. :) Får dere skoene virkelig to-tre månedere etter, det kan da ikke stemme, det blir jo helt feil med sesongene..hmmm...men er sikkert veldig forskjellig hva man tar inn da, fra by til by!

Anonym sa...

Åja, det forklarer saken :) For finne meg noen som ligner da.

Vet ikke om Trondheim er to/tre mnd etter med alt, (håper ikke det). Men da jeg så de fine rosa sandalene dine fra Bianco tidlig i sommer her på bloggen, letet jeg overalt etter de her oppe, men de kom ikke hit før i midten av august! Og de kom kun i hvit!

Hvorfor det er sånn vet jeg ikke, virker veldig rart, som du sier, med tanke på sesongen. Vi er vel litt tregere vi trøndera da vettu:)

Ladybird sa...

Anonym: Å ja, de rosa sandalene ja. de er jeg glad i. Saken med de var at nesten ingen Bianco butikker i hele Norge hadde tatt de inn dessverre, noe de selvfølgelig fort angret seg for. Og på tampen av sesongen var det bare mulig å oppdrive hvite dessverre. Derfor var det mange som bare hadde de i hvitt :) Jeg hadde mange spørsmål anngående det! ;)

Skal si fra hvis jeg kommer over noen lignende ankelstøvletter jeg ;)

Anonym sa...

Å ja, da er det ikke så rart. Da er vi kanskje ikke så langt bak dere i Oslo likevel:)

Mye styr for lite her føler jeg,he,he...Beklager bryet, men flott at du også er litt på utkikk etter lignende ankelstøvletter ;)

Ladybird sa...

Ikke noe problem det, bare hyggelig. Kommer jeg over noe, så sier jeg fra ;)