Sider

18.10.2008

Apropos





Photos: Googlet
Apropos kort kjole. Jeg kan ikke unngå å trekke frem Kristian Aadnevik. Kjolene hans tar pusten fra meg! Jeg får bare fortsette å drømme, for jeg er nok ikke like heldig som min venninne Stine, som fikk låne en av hans kjoler på Ellefest.
----------------------------------------------
When we are talking about short dresses...it is a must to post some of Kristian Aadneviks dresses. Pure perfection. I guess I won't be as lucky as my friend Stine, she actually wore one of his dresses to a Elle party. So...Ill keep dreaming...

10 kommentarer :

Anonym sa...

hot hot hot

Ladybird sa...

Ingunn: definitivt!

Kamilla sa...

Hei!

Tenkte bare å fortelle deg at du ble nevnt i bloggen min i går, i en begynnende oversikt over mine favorittblogger :)

Ha en fin kveld!

Marte sa...

Så utrolig mange fine kjoler!

Ladybird sa...

Kamilla: Så utrolig hyggelig. Nå ble jeg kjempeglad, du skrev jo så pent om bloggen min! Tusen tusen takk! Kommer nok til å smile resten av dagen nå! ;-)

Ladybird sa...

Marte: Kjolene hans er virkelig helt fenomenale, jeg blir helt stum av beundring!

Anonym sa...

Nydelig nydelig nydelig!

Ladybird sa...

Anonym: ja, rett og slett nydelig!

*SNYdesign sa...

Heelt enig kjolene er bare vakre, punktum.
Forresten har du sett Gina Tricots nye reklame med en hvit kort kole og hjerteutringing? Jeg er veldig spent om noen har prøvd den??? Vi som bor i nord får jo ikke tak på Gina tricot siden det er forbeholdt trondheim og sør foreløpig.....

Ladybird sa...

*snydesign: de er helt fantastiske! Nei, den reklamen har jeg ikke lagt merke til, har vel kanskje sett den...men nå skal jeg holde øynene oppe og poppe innom Gina og prøve hvis jeg har tid ;)