Sider

16.10.2008

Yndling



Photos: ladybird, Ole Henriksen
Når kulda kommer, det blir mer innetid i tørr luft og timer foran PC'en er det ikke rart leppene trenger litt ekstra pleie. Denne høsten og vinteren er det Ole Henriksen som skal pleie mine lepper. Jeg har brukt den en uke nå og er storfornøyd. Jeg har vært innom alt fra Blistex, til Decleor in leppebalm og Eight Hour Cream....men dette er min favoritt sålangt.


Hvorfor?
- Fordi den føles veldig myk og god på leppene, med andre typer leppebalsam så påfører man igjen og igjen. Denne påfører jeg bare 2-3 ganger om dagen og leppene er supermyke.
- Leppene holder seg myke, det er ikke et produkt som man blir helt avhengig av, fordi leppene rett og slett blir mykere, man føler ikke at man konstant må påføre produktet.
- Den er drøy, den er lit tykk i konsistensen ved påføring, noe som gjør at man ikke tar på så mye av gangen, noe som helle ikke er nødvendig. Tørre og sprukne lepper heles kjemperaskt og holder seg myke.
- Masse gode naturlige ingredienser (kakaosmør, e-vitamin...) ikke masse fyllstoffer, parfyme og annet som vi ikke liker.
- Solfaktor 15! Fine lepper nå, fine lepper om mange år ;)
- Føles frisk på leppene, da den inneholder Mentol


Jeg kjøpte min på Ebay. Dessverre ikke så mange som fører Ole Henriksen i Norge enda. Men du kan få fatt i Ole Henriksen sine produkter hos Beautybasket og Artesia Spa på Majorstuen.


Dette er min nye faste følgesvenn i veska.
------------------------------------------------------
Cold weather, low humidity inhouse, hours in front of the computer. Not very surprising that my lips get dry and screaming for som tender love and care. That is why I quickly fell in love with Ole Henriksens lip balm. Have been using it for one week now, it totally renewed my chopped lips. Now they are soft as velvet. I have tried it all, Blistex, eight Hour Cream, Decleors Lip balm. Ole Henriksen Lip balm takes it all, the best I have tried so far. Will be a beloved lipsaver in my bag from on.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Den er deilig, jeg elsker min!

Ladybird sa...

Cathrina: veldig god ;)

Spis, løp, les sa...

Trodde jeg hadde kommenter jeg, men dengang ei. Dette er min favoritt også!
Har du prøvd håndkremen?