Sider

28.10.2008

I shoppingbagen


Photos: ladybird
Jeg kjøpte meg denne playsuiten på Topshop i København. Til halv pris. Et lite kupp. Det festlige var at jeg var så sløv når jeg kjøpte den at jeg trodde det var en kjole. Dengang ei. Men fin er den, uansett!
----------------------------------------
I bought this playsuit in Copenhagen. Half price at Topshop. The funny thing is, I thought it was a dress when I bought it. Back at the hotel I took a closer look at it and founf out it was a playsuit. Still a good buy, if you ask me.

13 kommentarer :

Ane sa...

nydelig!

Ragna sa...

Hehe :-) Kult med noe som viser seg å ikke være helt som du tror da. Moro med noe annerledes enn vanlige kjoler også!

Ladybird sa...

Unrealized fish: takk ;)

Ragna: Vi hadde det jo litt moro da jeg famt det ut...det verste var at jeg ikke fant det ut før jeg skulle prøve den på...men fin er den uansett!

Eastsidestar sa...

Den var jo superfin. Misunnelig på deg som reiser så mye =(

Anonym sa...

For et kupp, elsker mønstret på den :)

Anonym sa...

nydelig kjole !

K.Line sa...

It's fantastic. I like it even more as a playsuit, I think.

Mummy H. sa...

playsuit vs dress. what is the difference? but i like it..topshop? are you sure.. can't find that playsuit in Kuala Lumpur.

Ladybird sa...

Milk&honey: Jeg har blitt glad i dn, det var noe mer fargen og mønsteret som fascinerte meg. Buksedress eller kjole, fin er den da ;) Jeg skulle nok ønske jeg opplevde litt mer av stedene når jeg er ute på reise, men er veldig glad jeg har denne muligheten ;)

Angeli: Det var det jeg falt for også ;)

Ingunn: he he he..var det jeg trodde det var også, helt til jeg skulle ha den på, og fant ut at det var en nydelig playsuit!

k.line: It was a pleasant surprise, it makes it even more edgy ;)

bitsandpieces: Yepp it is Topshop, but it was an sale. I guess it is sold out in Kuala Lumpur then. By the way, I love the Topshop store in Kuala Lumpur, in the Petronas!

Hanne sa...

Fin!

Ladybird sa...

Hanne: Takk ;)

Anonym sa...

Du er søt da! Ops, var ikke en kjole allikevel. Jaja, veldig fin er den! :-)

Hilsen "business-roommate" Camilla

Ladybird sa...

Camilla! he he he...tenk å være så sløv at man ikke merker det før man skal ha den på, men ikke får den på fordi det er litt trangt å komme inn i det ene benet... ;) men så vet du jo hvordan det gikk med resten av bekledningen den helgen...he he he ;)