Sider

13.10.2008

Min mening om Diorshow Iconic




Jeg er veldig kresen på mascara, bare så det er sagt. Den perfekte mascara for meg gir lange bambivipper med passelig mye volum. Jeg liker ikke sammenklistrede vippers, slike som ser ut som tre-fire tykke vipper. Jeg vil egentlig bare ha perfekte lange vipper i utgangspunktet. men jeg sto nok ikke helt fremmerst i køen når de ble delt ut, så jeg må nøye meg med middels lange vipper. Heldigvis er de helt sorte i utgangspunktet, så mascaraen må gi det lille ekstra.


Var spent på Diorshow sitt nye tilskudd. Jeg har hatt flere ordinære Diorshow mascaraer og vært fornøyd med disse, de to første ukene! deretter blir den for tørr. Etter min mening er også Diorshow altfor parfymert, og lukter ganske sterkt. Etter å ha teste Diorshow Iconic i en uke har jeg kommet frem til følgende:


+

Den er lettere i konsistensen, og jeg håper dermed at den ikke tørker like fort og er brukandes i lenger tid.

Den er lett å bygge opp, gir riktignok ikke like mye volum som den orginale Diorshow. men etter min smak gir den nok volum hvir man bygger den opp over flere påføringer.

Den har en super gummibørster. Jeg har blitt en stor fan av gummibørster da det gir vippene mer seperasjon, og der mer naturlig ut. det skal mye til å få sammenklisttrede vipper med en gummibørste. Børsten er riktignok litt stot, så det lønner seg å starte ute i den ytre vippekanten og bygge opp volum og lengde her først. ihvertfall hvis dere er som meg og liker at vippene har ekstra lenge der.

Den smuldrer ikke i lik grad som den orgianale Diorshow (som gir meg pandaøyne etter et par timer) Først etter 12 timer og litt halvsoving på sofaen får jeg en anelse pandaøyne.

Den gir god lengde, men man må lære børsten å kjenne først. De første to dagene likte jeg ikke iconic, man må bli vant til børsten.


-

Den lukter fortsatt litt, men mindre enn den orginale.

Den er litt vanskelig å vaske bort. Vanlig ansiktrens tar ikke all mascaraen, så man må bruke øyesminkefjerner. Det er negativt synes jeg, jeg er vel en tanke bortskjemt og vil ha fjernet mascaraen lett.

Man må bli kjent med børsten før masacaren gir gode resultater.

Øynene mine hadde en tendens til å renne litt av mascaraen, spesielt ute i litt vind. Vet ikke om dette kunne skyldes den at den er ganske parfymert....


All over, det er en god mascara. Jeg kan absolutt se for meg at jeg fortsetter å bruke den. Litt uvant i begynnelsen, men det går over. Litt stress at den skal være så vanskelig å fjerne på kvleden. jeg våknet flere morgener med sorte øyne selv om jeg trodde jeg hadde fått fjernet alt, men men...jeg synes de negative tingene drukner litt i de positive egenskapene til denne mascaraen. Diorshow iconic kan dere trygt prøve. (Men må også få prøvd den nye med gummibørste fra Chanel, den var det mange taxfree sneller som anbefalte.)
---------------------------------------------------------------------------------
I have been trying the new Diorshow iconic for one week. Here is my review:

+

Love the rubber brush, it gives good seperation.

It doesn't give the same volume at once as the original Diorshow, but you can easily build up the volume you prefer.

Give good lenght.

Doesn't smudge as much as the origianl Diorshow.

I think the iconic will last longer, the original Diorshow has a tendency to dry out in just two weeks.

-

It is hard to remove. A regular facial cleanser doesn't do it, you have to bring out the heavy stuff like a makeup remover.

It smells of perfume. No as much as the original Diorshow, but just enough for my eyes to react on it.

You need a couple of days to get to know the brush.


All over it is a mascara I will keep on using. I think the strength overweight the weaknesses.

7 kommentarer :

Anonym sa...

Takk for bra test! Jeg har vurdert å kjøpe denne en stund. :)

Morbeline sa...

Oi, jeg finner sjelden slike tester interessante men denne var :)

Forøvrig tipser jeg om L'oreals "Telescope" (den gjør mine mini-vipper til milelange).

Ladybird sa...

Sharon: Takk, det var hyggelig at du likte den. Du bør nok teste ut Iconic ;)

Morbeline: Så moro at min anmeldelse falt i smak da ;) Kanskje jeg skal teste ut Telescope...takk for tipset ;)

Anonym sa...

chanel sin er veldig fin,men ser ut som børsten er lik som dior sin.

Marte sa...

den så veldig fin ut på vippene dine! jeg må bare prøve denne..

Ladybird sa...

Anonym: Jeg er veldig nysgjerrig på chalen sin altså. jeg spurte flere av taxfree damene om de hadde prøvd iconic, ingen hadde det, men alle nevnte chanel sin...så det blir nok kanskje den neste gang!

Ladybird sa...

Marte: jeg tror du kommer til å like den, vi har egentlig ganske lik mascara smak ;)