03.06.2009

Favorittscrub


Photos: ladybird
Min absolutte favorittscrub er Face and Body scrub'en fra MD Formulations. Mild og svært effektiv, jeg har til gode og opplev en mer effektiv scrub enn denne. En fordel at den brukes både på kroppen og i ansiktet. Hopp i dusjen, smør den utover og la den virke noen minutter og skyll av. Resultatet er babyhud. Dessuten virker denne mye mer skånsom for huden enn mange andre grovkornede skrubber som riper opp huden. Denne er bare skånsom og superdigg. Den koster riktignok mer enn en del andre scruber, men den er verdt det. Anbefales!
----------------------------------------------------
My favourite scrub is MD Formualtions Face and Body scrub. It is super effective, still very kind to your skin. I put it on in the shower, let it works some minutes and then shower it off. Voilà, babyskin!

6 kommentarer :

nadja sa...

er denne enkel å få tak i? sprøsmpl fra en en som er litt utdattert på sminke, velvære fronten:)

Ladybird sa...

Nadja: jeg kjøper det alltid på nett, helst Ebay...mye billigere en de blodprisene man finner på det i Norge. Men hvis du skal kjøpe det over disk så har mange hudpleiere dette merket ;)

Angeli sa...

Den er kjempegod, min favoritt og ;)

ingunn sa...

MD har veldig bra produkter!

Anonym sa...

Absolutt en favoritt her også! Elsker MD.
Nå sist fant jeg den ikke i den nettbutikken jeg pleier å kjøpe, var redd de hadde sluttet med den. Men får da prøve ebay...
Må ellers takke for en suuuperduuuper blogg, digger stilen din! Du inspirerer stadig.
Takk for shoppingtips i Oslo på mail også!
Håper du får kvalitets-kjærestetid på lørdag :D Det trenger man...

Ladybird sa...

Angeli og Ingunn: knallbra, det ble veldig raskt en favoritt i skapet! :)

Anonym: Så utrolig hyggelig tilbakemelding, du skal vite at jeg setter stor stor pris på slike gode tilbakemeldinger. Det er jo slikt som gjør det moro å blogge, og gjør at man fortsetter :)
Håper du fikk shoppa deg litt når du var i Oslo da og at du fikk nytte av tipsene.
Og jeg skal kose meg lugg i hjel med han finingen som er kjæresten min, ingen tvil ;) Ha en flott helg du også og nok en gang TAKK!