13.06.2009

Riga Zoo

Making new friends...
Kjæresten min syntes at denne lille karen lignet på Jan Teigen i skjelletdrakta si...på det første bildet vel og merke.

Aper er fantastiske dyr. Jeg kan titte på de i timesvis.
I just love monkeys. I could watch them for hours.


Photos: ladybird
Etter litt om og men kom vi oss til Riga Zoo. Og der hadde de utrolig masse flotte dyr, og langt mer eksotisk utvalg enn vi så for oss. Jeg har en ting får dyrerumper. Misforstå meg rett. Jeg synes bare de er så søte bakfra. Spesielt sjiraffer og zebraer.
------------------------------------------------
My boyfriend and I visited Riga Zoo, and I just love taking pictures of all the beautiful animals. I have a thing for animal butts. Yes, you heard me. Don't misunderstand me. But they look so cute from behind, especially the zebras and the giraffes. I know, I sound like a freak.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Var det store ute arealer osv? bra tilrettelagt får dyrene? jeg elsker dyr,men vet ikke helt om jeg liker at de er innesperret sånn.
håper dette var bra forhold!

Ladybird sa...

Som gammel dyreverner og medlem av mange dyreverndorganisasjoner så fortsår jeg og deler ditt syn :) Derfor er jeg alltid veldig opptatt om det ser ut som dyrene har det bra. er jo viktig å tenke på at dette oftest er dyr som er født i fangeskap og ikke ville fungert så godt i sitt naturlige habitat. Jeg ble positivt overrasket over denne dyreparken. De hadde store områder, det så ut som dyrene ble holdt aktive med ulike foringsmetoder som skulle gjøre det litt utfordrende for dyrene, de så sunne og friske ut og de så ut til å trives. veldig mange av dyrene hadde også fått avkom, det er jo ofte en fin indikator på hvordan de trives. Det var et dyr jeg reagerte litt på og det var et kattedyr, litt usikker på hva slags art. men dette dyret virket stresset og lite tilpass. Dette dyret hadde også et midlertidig ganske lite bur, og jeg vil tro det var mye av grunnen til at den var stresset. dessuten gikk den hele tiden rundt og været på dyret som lå og sov i naboburet, kan jo hende det var noe med dette dyret som gjorde at den oppførte seg slik også.

Så jeg var heldigvis positivt overrasket over denne parken, og kanskje spesielt glad for forholdene til de større eksotiske dyrene som tigrene, giraffene, og snart de kommende elefantene...