12.06.2009

Joggings
Photos: ladybird
Det er deilig å starte dagen med en joggetur. Riga er en morsom by å jogge i, man oppdager nye ting hele tiden. Som denne fine fine taggingen av en Bull Terrier. Nå bærer det avgårde til Zoo!
---------------------------------------------------------
It feels so good starting the day with a jog! I found this beautiful tagged Bull Terrier on my way.

5 kommentarer :

Sol sa...

Hei og hopp! Vil bare si at du har en kjempefin blogg, er blitt fast leser etterhvert. Også har jeg et spørsmål, hvor gammel er du?

Ha en fortsatt fin ferie! :)

Anonym sa...

Åh, jeg skulle ønske jeg likte å jogge. Jeg trener en del på saltimer flere dager i uka, men så hadde det vært så greit å kunne ta på seg tights og løpesko når man ikke har mulighet til å trene inne på senter. Hm. Over kneika! :) Apropos sunne jenter..Noen som har erfaring med Supergreens? Ladybirdbloggen er kjempeflott!! :)

Ladybird sa...

Sol: så hyggelig gladmelding, det var koslig etter en kveld på farten :) Jeg fyller 28 senere i år, var det omtrent som du hadde tenkt? ;)

Anonym: Du, vet du hva..jeg likte faktisk ikke å jogge før i vår! Så det er håp for alle. Jeg fant ut at jeg jogget altfor fort før, så ble jeg dødsliten med en gang og sur fordi jeg ikke klarte jogge lenger ;) Men nå har jeg roet ned på farten, og prøver å jogge nye ruter hele tiden og med god musikk på øret. Er utrolig kjekt å kunne trene utendørs på sommeren, jeg har ikke samvittighet til å gå inn på SATS når sola skinner ute :)

Supergreens, jeg vet jeg har sett det navnet, men hakke peiligg på hva det er. Kanskje du kan fortelle meg det? :)

Anonym sa...

Åj, så da er det kanskje håp for meg også? :) Må kjøpe meg noen skikkelige joggesko sånn at knærne mine ikke gir etter for all asfalten.. :)

Ikke helt inne på Supergreens selv, men det er et type grønt pulver du blander i 1 liter vann. Og helst fire slike om dagen(!). Det skal virke syrenøytraliserende på kroppen, inneholder økologiske dyrkede typer gress, blader, grønnsaker etc. Skal gi masse energi og boost til kroppen. Kanskje noe alà spirulinapulveret du drikker?

Ladybird sa...

Anonym: Det er absolutt håp, begynn i det små, ellers får du helt skrekken ;) Etter noen økter så skal du se at det er ganske så ok, og etterhvert blir du glad i det!

Aha...da skal jeg undersøke litt nærmere hva det kan være for noe, høres jo ut sim noe lignende spirulina :)