04.06.2009

Selected Femme/Homme


Photos: ladybird
Hva skjer med Selected Femme/Homme butikkene i Norge da? Sliter de, synes begge to jeg har sett i det siste bærer preg av lire nye varer og salg, salg, salg. Klarte de seg ikke i Norge? Synes egentlig det var trist, nå som jeg akkurat begynte å få øynene skikkelig opp for disse. Jeg tenkte først at det skyldtes deres danske opphav, og at finanskrisen har tatt knekken på de i Danmark, derfor nedleggelser her i Norge også. Men de er jo en del av Bestsellerkjeden, regner med at Bestseller står stødigere enn som så. Hmm...noen som vet hva som skjer?
--------------------------------------------------
What is happening to the storechain Selected Femme/Homme. Is it the financial crisis that colors their resaults? Is that why it seems like they are closing down stores? That is kind of sad, I got to cherish those stores, great stuff.

4 kommentarer :

Inger sa...

de norske butikkene er jo elendig på innkjøp.. i allefall den i Trondheim:( hver gang lookbooken til Selected har kommet har jeg GLEDET meg til mange av de fine plaggene som jeg har håpet å få kloa i. Skuffelsen har vært stor når jeg har vært innom butikken og hver gang kan konstantere at det fortsatt ikke har kommet inn noe av det som fristet. Butikkpersonalet har forklart det med at den enekelte butikken styrer innkjøp.

Dette taper de på tror jeg, blir litt mye "fyll" og base varer og ikke så mange godbitene.

Anonym sa...

sv: så dumt. du kan jo prøve? :D det er veldig gøy!

Ladybird sa...

Inger: You're so right! Jeg falt pladask for en superlekker singletkjole med nydelige rysjer nederst, men den var det ikke å oppdrive...det gjelder egentlig alt som har vært mer spennende. Hvorfor må det alltid være slik at butikkene ikke kjøper inn tingene med spennende snitt. Ser ut til at de er mye mer vågale med farger (noe de ofte ikke omsetter så godt), hvorfor ikke være mer vågale med spennende fasonger og snitt! Her har man en kjede som skal tilby det lille ekstra, så ender den opp som en basekjede...kjente det engasjerte meg litt ;)

Ladybird sa...

annemarthee: jeg klarer ikke legge det fra meg på tre dager ;)