25.06.2009

Gel eyeliner


Photo: googlet
Jeg er snart på reisefot igjen og har planer om å kjøpe meg en gel eyeliner og en tilhørende kost. Har hørt mye godt om både Stila, Bobbi Brown og MAC sine gel eyelinere, men aldri testet noen av de. Noen som har noen erfaring med gel eyeliners og har noen å anbefale. Og hva slags kost er best å påføre denne med? ( jeg har en som er ganskje eksakt lik den på bildet, men har også hørt at en smal skrå kost er å anbefale...what to do?) Takk på forhånd!
----------------------------------------------------------
I am ready to test a gel eyeliner. Everyone seems to love these one. I have heard good reviews on Bobbi Brown, Stila and MAC. Have you tested the gel eyeliners, and do you have a favourite, and what kind of brush do you prefer? Thank you for your advises.

14 kommentarer :

Mari sa...

Jeg har Bobbi Brown sin. Syns den medfølgende kosten er ganske håpløs, så jeg bruker Mac sin 266(mener jeg at det var), eye lineren er lett å legge og holdbarheten er god.

Milla sa...

Har brukt MAC sin i ett år nå og er like fornøyd hver dag. Skrå kost er uten tvil lettere å legge det med enn en vanlig smal kost.

Jeanette sa...

En venninne av meg bruker bobbi brown sin gel eyeliner og er storfornøyd med den!Hun bruker skrå kost,noe som funker veldig bra! Den er veldig enkel å bruke :)

Spis, løp, les sa...

Jeg bruker Bobbi Brown og er veldig fornøyd. Litt mikk å legge i begynnelsen, men alt blir en vane :-) Den er mye bedre enn de flytende pennene syns jeg.

Anonym sa...

Jeg har brukt MAC sin fluidline så lenge jeg kan huske og er kjempefornøyd med den, den er lett å påføre og sitter utrolig godt. Jeg bruker mest fargen"bLitz og Glitz", men den sorte "blacktrack" er også veldig fin! Kostene 209, 210 er veldig gode, men hvis du heller vil ha en skrå er 266 et godt alternativ! =)
Har prøvd Bobbi Brown også, men syns ikke den satt hele dagen, og nå når det er sommer og varmt er jo der viktig!
Phu...lang...men håper det er til hjelp!

Klem Mia

Ladybird sa...

Bobbi Brown og MAC er tydeligvis gode begge to, hittil virker det som om Mac får ørlitt mer skryt...kanskje jeg skal gå for den ;)

Ladybird sa...

Tusen takk for gode tips om børster! Det skal noteres ;)

Inger sa...

jeg har en kost med kort skrå bust (fra sephora i praha faktisk) som jeg påfører den med.den er litt stivere og gir litt bedre kontroll..

Inger sa...

et tips på sommeren, bruk en vannfast mørk kremøyenskyygge eller mørk purrerøyenskygge som eyeliner i steden for. En litt mindre markert farge/strek. Trenger bare mørk strek til fest på sommeren:)

Ladybird sa...

Inger: tenkte å skaffe alt dette stæsjet når jeg er på Sephora, så kanskje jeg skal satse på den børsten også ;) Jeg bruker faktisk mørk øyenskygge som jeg blandet med en fixer ;)

Linn Emilie sa...

jeg har brukt lancome en god stund og er veldig fornøyd :D

Ladybird sa...

Linn Emilie: takk takk, har hørt at den skal være bra ;)

2nigirl sa...

Hi there! Ive been using for quite some time now the MAC blacktrack fluidline and i must say its a must have if you like gel liner. I prefer to use my MAC 266 angle brush to have a perfect line.hth.

Ladybird sa...

2nigirl: Thank you so much for your sharings ;)