11.06.2009

Vær snill...

Photos: Googlet, Ladybird
...med håret ditt. Velg strikker uten metallfester. Jeg kjøpte meg en pakk i dag. De er langt mer skånsomme for håret og mye mer holdbare spør du meg (de H&M strikkene blir slakke med en gang...).
---------------------------------------------------
Take care of your hair. Choose no-metallic elastics. I bought a package today. I'll guess my ponytail will be more happy with these ones.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Å, så smart! Hvor får man kjøpt slike strikker? Du har en kjempefin blogg som jeg er innom hver dag:)

Ladybird sa...

De er veldig smarte, de strikkene med metallfester sliter nok endel på håret..og det vil vi jo ikke ;) Jeg vet ikke helt hvor du kjøper de i Norge, jeg regner med at de har de hos noen frisører, en del parfymerier, ellers har man jo Ebay ;)

Tusen takk for at du følger med bloggen min :)

Inger sa...

jeg har sverget til BLACX sine strikk i mange år, og bestiller dem fra HQhair o London:) og så har jeg funnet noen hårstrikk fra Muji /Åhlens som ligner, men de er litt tynne og tøyer seg litt mye og ikke like gode... Transparent er min favoritt:)

Ladybird sa...

Inger: tusen takk for tipset, da skal jeg kjøpe de på nett. En pakke med ti strikker varer ikke så lenge, jeg legger jo igjen strikker overalt, mister de, sliter de ;) Du har mange gode tips innabords du ;)