27.10.2009

Crazy lips


Photo: Coloruza
Etter å ha blitt svært så glad i min røde lebestift er jeg blitt fysen på flere lebestifter. Jeg vil ha en lebestift i en litt crazy farge. Lilla kanskje? Har du noen crazy labestifter som du elsker go vil anbefale?
When I got used to my bright red lipstick I soon started loving it. Now I want a new crazy color? Do you have any crazy lipcolors you adore?

7 kommentarer :

Barbro Andersen sa...

Jeg kjenner jeg trenger å push emeg selv litt når det kommer til leppefarger - jeg går som regel for naturlige :p Sansynligvis fordi jeg ikke får til å ta det på :)

Ladybird sa...

Barbro: Det er ganske skummelt i begynnelsen, men når man først har krysset den grensa så er det ganske morsomt ;) Bare se på meg, jeg blir stadig mer crazy ;) Og tro meg, jeg er heller ikke noe særlig flink til å legge de, men jeg liker at det ikke er for perfekt ;)

Anonym sa...

I don't know why but i find it hard to wear lipstick... so end up with lipglosses. The one i have is a little orangey... is that crazy? haha

Ladybird sa...

HELLOCATHERIN: I know the feeling, I have just recently started wearing lipstick ;) Orangey is a bit crazy ;)

Frknyrud sa...

Har forelsket meg helt i Make Up Store sine leppestifter, de er fantastiske! Elsker røde lepper, men lilla høres kjemperått ut :) Kanskje man skulle prøve?

Anonym sa...

Oooo, du må se på www.limecrimemakeup.com - her er det mye gøy :) (Og nå er jo $ lav og da er det lov å prøve litt)

Ladybird sa...

Frknyrud: jeg har selv to fra Makeupstore som jeg elsker. Tenkte å ta meg en lebestiftrunde der jeg stikker innom MaskeupStore, Mac og Bobbi Brown og ber de fine noe lekkert til meg ;)

Anonym: Tusen takk for tipset, det må sjekkes ut ;)