01.10.2009

Før og etter

Photos: Ladybird
Jeg gledet meg skikkelig til i dag. Det er ikke hver dag man får nappet øyenbrynene hos en spesialist, en som virkelig kan kunsten. Fred hamelton er helt unik i sitt fag, i hele Norge. Ingen over, ingen ved siden.

Jeg hadde skyhøye forventninger. Jeg håpet på det beste, men trodde ikke på total forandring. Egentlig var jeg ganske fornøyd med mine øyenbryn. Jeg likte at de var kraftige og syntes egentlig at jeg hadde gjort en ganske god jobb med pinsetten, funnet en fasong jeg likte og trivdes med. Helt til jeg møtte Fred. Etter noen minutters venting med en iskaffe og høy forventning så var det min tur til å sette meg i stolen.

Fred så og studerte, målte og betraktet. Så satt han i gang. Først med det ene brynet. Farging, napping, klipping, treading. Etter å ha sett hårene fly rundt ansiktet mitt begynte jeg nesten å bli nervøs for at ikke skulle bli igjen noe. Fred forklarte og jobbet, hårene sprutet og jeg fulgte storøyd og fascinert med på hele prosessen i over 20 minutter før det ene brynet var ferdig. Så fikk jeg et speil i hånden, og mens Fred holdt over mitt nystylede øyenbryn fikk jeg se halve ansiktet mitt og mitt gamle velkjente øyenbryn. Så tok han bort hånden. Og jeg trodde knapt mine egne øyer. Kunne øyenbryn virkelig gjøre så stor forskjell? Tydeligvis.

Resten av timen satt jeg med et fornøyd smil om leppene, lamslått over forskjellen og utrolig overrasket over hvordan jeg kunne ha gått rundt med de buste-barte-pin-brynene så lenge, og trodd det var fint...Fred kan faktisk forvandle et ansikt helt. Jeg er imponert og veldig veldig takknemlig. Det jeg trodde var en engangsgreie kan fort bli en vane...I'm hooked!

I just can't believe it. For so many years I've been walking around, quite satisfied and proud of my eyebrows. Then, today, I met Fred Hamelten. After spending 45 minutes in his chair, I felt like I've been walking around like an gorilla. That man does magic to eyebrows. I'm hooked!

22 kommentarer :

Krusedull sa...

Nå har jeg ventet hele dagen på å se resultatet fra denne magikeren! Imponerende må jeg si...ser utrolig bra ut:)

Ladybird sa...

Krusedull: he he he...jeg hadde aldri trodd at jeg skulle føle at jeg hadde sett ut som en gorilla før...men dette var ekstremt. han er rådyktig! Jeg tror jeg har fått meg en ny luksusvane i dag. Disse bildene yter heller ikke resultatet rettferdighet, forskjellen er enorm... ta en tit på Camilla Pihl sin blogg også, hun hadde også time i dag ;)

Anbefales på det varmeste!

Anonym sa...

Wow, jeg vil også!

Krusedull sa...

Har sett hennes også! Han må jo være en øyebryn-Gud..hmm..jeg tenker gavekort på julegaveønskelisten min..

Tulipe Noir sa...

Ååh! Så fint. Dit.vil.jeg.også. Helt nydelig, søta :)

Wigertstil sa...

å, der var det jo. veldig fint!

Anonym sa...

Oh, lovely :)
Hvor dyrt var denne gudommelige opplevelsen egentlig?

Rati sa...

Wow, det ble skikkelig bra! Måtte du spare på forhånd? Var det lang ventetid?

*SNYdesign sa...

Ojoj, så flott!!! Jeg har utrolig lyst til å teste ut dette. Får bli i januar!
Du ser strålende ut!

BRUDEPARET sa...

Kjempelekkert!! For en forskjell!
Det ble helt utrolig bra! :)

Tirill sa...

det der vil jeg også gjøre! total forandring! kjempefint!
må man vokse ut brynene først? og hvor mye flesk koster det?

Cecilie sa...

Det ble skikkelig fint! :-) Jeg vil også!!! :-) Var det en kostbar affære? Uansett pris, så virker det som det er verdt det. :-)

Cecilie sa...

Wow, det ser utrolig bra ut =) Vel verdt investering må jeg si! Jeg har også ganske så store øyenbryn, kanskje det kunne vært noe for meg også - en liten stuss ;-)

Barbro Andersen sa...

Det ble kjempebra! :D Jeg er relativt stolt av mine gorillabryn <3

Ladybird sa...

Anonym: det bør du, det var en vannvittig morsom opplevelse, og resultatet var over all forventning ;)

Krusedull: jeg kan trygt anbefale det som gavetips, det er en flott gave! Jeg har allerede sendt flere bekjente dit, så jeg håper han har igjen timer til folk ;)

Tulipe Noir: Det var helt vannvidd søte deg, han er en magiker. Og jeg føler meg heldig som har vært i stolen hans. Anbefales ;) det er bare å sette det på ønskelista!

Ladybird sa...

Wigertstil: takk takk, det kan varmt anbefales :)

Anonym: Det koster skjorta, men det er verdt det. Han bruker cirka tre kvarter og det koster 750,-... Råflott med andre ord, men jeg synes du får masse for pengene! Han løfter jo hele ansiktet :)

Rati: Jeg hadde mye bryn, så jeg lotdet bare vokse uten å nappe rundt den siste tiden. men han hadde mer enn nok å jobbe med ;) Det er nok lurt å holde seg unna pinsetten et par uker, så har han mer å jobbe med. men mannen er magisk. jeg har sett bilder av jenter med tynne streker av bryn som han reformer...skjønner ikke hvor han finner hårene ;) Jeg ringte fredag og fikk time torsdagen etter :)

*Snydesign: Det er absolutt en ting jeg anbefaler deg. Lag en liten øyenbrynssparegris allerede nå, så har du nye bryn når du kommer deg ned hit ;) Anbefales, han er fantastisk flink!

Ladybird sa...

Monique: Takk takk, jeg er utrolig fornøyd. Titter på meg selv i speil og vinduer, blir så fascinert av forskjellen ;) jeg anbefaler en time hos han når du er i Oslo ;)

Theme T: Det er bare å møte opp med de brynene du har, Fred fikser alt virker det som! Ikke rør de på forkant, la det være opp tilo mesteren ;) 750,- koster det for 45 minutters nappink, klippin, threading, farging, vurdering... ;) Do it ;)

Cecilie:: det er så absolutt verdt det. jeg tror jeg er blitt avhengig. 750,- per gang. Så det koster. Men det former hele ansiktet ditt. Jeg stakk rett på trening etterpå og da jeg kom ut fra dusjen uten sminke så syntes jeg at hele ansiktet så bedre ut, man får frem ansiktet, fargekontrastene og særtrekkene... Jeg tror faktisk jeg kommer til å bruke mindre sminke heretter, man trenger liksom ikke så mye :)

Cecilie: jeg hadde også litt av et buskas og var egentlig veldig fornøyd med brynene mine. men etter at jeg så forandringen, og fortsatt har tykke bryn, så er jeg frelst! ;)

Barbro: ha ha ha...det var jeg og...helt til jeg så forskjellen, jeg følte faktisk at jeg hadde gått rundt som en gorilla i alle år. dette ryddet opp hele ansiktet, uten å bli for striglet. I love it! ;)

Anonym sa...

Gjorde det vondt?:) Fin forandring!!

camilla Pihl sa...

Så utrolig fin du ble ladybird!!

Ladybird sa...

Anonym: Det spørs litt hvor høt smerteterskel man har selvfølgelig. Men du kjenner den treadingen, det kan sammenlignes litt med voksing. Tårene renner når han holder på med det og det føles ut som han river av hele brynet. Men det er verdt det :) Resten av dagen er man rød og hoven i et par centimeters omkrets rundt brynene. Men gud så moro! :)

Camilla Pihl: Takk det samme vakre Camilla! Du hadde fantastiske bryn i utgangspunktet og nå ble de enda finere. Og for en opplevelse...føler på meg at du er like hekta som meg ;) jeg har fått en ny luksusvane! :)

Kine sa...

dette tror jeg må bli min nye luksusvane også. men jeg har mye tynnere bryn enn deg, tror du han klarer å gjøre noe med tynne bryn også?de er ikke strek tynne, men ganske tynne, og helt uten form..så hvis han kan gjøre meg fornøyd med brynene mine er det verdt de 750 kr!! :) liker ikke å felle tårer foran folk, men som du sier, det er vel verdt det..

Ladybird sa...

Kine: He he he..tårene pipler automatisk, så det må du nok bare regne med ;) Og Fred er så snill og gir deg kleenex før han fortsetter :)

Jeg fikk se bilder på kameraet hans og der var det mange ulike før og etterbilder av alle typer bryn. Han er magisk. han farger brynene og hårene rundt brynet, slik at han får enda flere hår å jobbe med. Jeg kan ikke skjønne annet enn at han skal klare å gjøre magi for deg også! Jeg så bilder av jenter med tynne bryn, type oppstrekede-glamoutmodell-bryn...og etterbildet viser jenetr med flotte bryn, jeg kan ikke skjønne hvordan han fant alle de hårene rett og slett! Du kan jo sikkert stikke innom der for en uforpliktende prat. Men du, du blir hekta! ;)