23.10.2009

Pakkeproblemer

Photo: googlet
Nå skal jeg pakke kofferten for en innkjøpshelg i København. Null inspirasjon for øyeblikket. Da er det ikke så enkelt å pakke. Jeg får sette meg ned med en stor sjokolade, google noen lekre snupper og bla i noen magasiner...så faller det nok på plass.
I'm having some trouble filling my suitcase for the weekend. fashion Fair in Copenhagen coming up. What to bring? I think a bar of chocolate, scanning my laptop for inspiration and flipping through some magazines will get me there. In the end.

8 kommentarer :

nadja sa...

frøken, kanskje du kunne si din proffe mening om hvilken kjole jeg skal gå for i morgen? please.
http://unadostres.blogg.no/1256314465_valgets_kvaler.html

Ladybird sa...

Så morsomt, det må jeg jo ;)

Anonym sa...

innkjøpshelg?hørtes morro ut..:)

Ladybird sa...

Anonym: innkjøpshelg er veldig moro :) Mye jobb, men moro er det ;)

mia sa...

veldig fin blogg, ladybird! er innom hver eneste dag! :) men hva er det egentlig du jobber mes? høres ut som en veldig spennende jobb med mye reiser! du er heldig!

Ladybird sa...

Mia: takk så mye! Det var hyggelig å høre! :) Jeg jobber på hovedkontoret til en motekjede, jobber med konseptet og image, og derav litt innkjøp ;) Trives veldig veldig godt!

Liss sa...

Høres ut som en kjempe spennende jobb! :) Du må ha god tur når du skal ut igjen å reise nå da! Og en kjempe god helg! :) Selv er jeg skikkelig syk for øyeblikket, så blir nok en heller dårlig helg for min del! :(

Ladybird sa...

Liss: Huff...håper du ble bedre i løpet av helgen. Kjedelig å ligge syk lenge, blir så utålmodig jeg da. Jobben min er veldig spennende, jeg stortrives! :)