11.10.2009

Egyptian Magic

Omtale i Costume

Photos: lulu.no
Jeg må innrømme at jeg er nysgjerrig på kultprodukter. Egyptian Magic er en av de. Den skal visstnok kunne brukes på brannsår, tørre lepper, småkutt, tørre hæler, som hårkur, solbrent hud, strekkmerker, insektsbitt og listen er enda lenger. Den er basert på bivoks, olivenolje og en drøss med andre naturlige ingredienser. Er det noen som har noen erfaring med denne?
I'm always curious on those cultporducts. Egyptian Magic is one of them. It's supposed to make wonders for any skincondition and even solve your bad hair days. Have you tried it out?

9 kommentarer :

Inger sa...

høres nesten ut som eight hour cream (som jeg desverre ikke tåler lukta av)

har du sjekket reviews på http://www.makeupalley.com/

cecilie sa...

JEg har ingen erfaring, men det hørtes spennende ut =)

Ladybird sa...

Inger: Den kan minne om Eight Hour Cream i beskrivelsen ja, men heldigvis er denne fri for mineraloljene som Eight Hour Cream er proppet med :) Jeg bruker å titte innom MakeupAlley, men har ikke gjort på denne. Takk for påminnelsen ;)

Cecilie: Den høres veldig spennende ut ja, lurer på om den må testes snart...

Kathrine L sa...

Har fått tester fra lovelula.com (side som anbefales), men har kun testet den på leppene og er ikke overbegeistret. Kanskje jeg bør finne andre bruksområder å teste på før jeg avskriver den helt.

karen sa...

Liker den bedre enn eight hour kremen, men den er veldig "klissete".:-) Lukter bivoks. Tror faktisk jeg kommer til å kjøpe ny når jeg er tom (den varer i en evighet).

karen sa...

En ting til;...mannen min bruker den faktsik som ansiks krem, og synes den er den beste han har prøvd (sier kanskje sitt!!)

Ladybird sa...

Kathrine L: Du får teste den ut grundig både til det ene og det andre før du forkaster den ;) Et lite tips! Jeg elsker 8 hour cream før, før jeg ble frelst av Decleor sine balmer. Deretter var det uaktuelt å bruke Eight hour cream i ansiktet og på leppene. Løsningen ble derfor tykke lag med Eight Hour og sokker, over natten. Resultatet ble babymyke føtter ;) Vil tro det funker med denne og ;)

Karen: Du har nesten overbevist meg nå altså, hørtes veldig deilig ut å ha en slik stående, for tørre områder nå som inneluftsesongen starter ;)

Anna Maria sa...

Biovoks brukes i hårvoks for dreeds :-)

Ladybird sa...

Anna maria: da funker vel denne som fy og da ;)