12.10.2009

Diabolic
Photos: ladybird
Endelig, i dag droppet Chanel Diabolic ned i postkassen. Den er minst like lekker som jeg husker den.
Finally. I am turning diabolic. Chanel Diabolic.

3 kommentarer :

ine sa...

Hei!!! Super blogg du har!! :)

Hvor har du bestilt chanel neglelakken?

Anonym sa...

Dette er min høstfavoritt! Det jeg digger med Chanel sine mørke lakker er at de dekker helt med kun ett lag! Hvordan er OPI på det? Har èn lakk derfra som heter My Private Jet(den uten holografisk regnbue effekt), men den blir litt gjennomsiktig med ett lag, og jeg synes det er vanskelig å legge jevnt med to lag.

Nyt de fine høstdagene med vakre, sofistikerte hender! :)

Ladybird sa...

Ine: takk takk Ine, så hyggelig å høre! :) Jeg kjøpte den på Ebay. Klarte ikke vente til jeg skal på tax-freen om to uker ;)

Anonym: Åhhh så herlig! det lover godt! Chanel sine lakker er enten supergode eller flasser bvare du ser på de. jeg har kjempegod erfaring med alle, untatt Black Satin. Gleder meg til å teste ut Diabolic...den er nyyyydelig! Opi sine lakker varierer veldig, noen er veldig transparente, mens andre er veldig dekkende. Lønner seg å lese bittlitt om de først, ellers får man seg plutselig en overraskelse hvis man trodde en var heldekkende, så er den helt gjennomsiktig. Men holdbarheten er fantastisk, kosten er stor og god, og den tørker raskt :) can you ask for more ;) Ha en super høst du også, med dinedjevelsk flotte hender ;)