03.10.2009

Influence

"Influence"
Ashley og Mary-Kate OlsenPhotos: Ladybird
Jeg er utrolig glad i store bokforretninger. Der kan jeg tilbringe flere timer i strekk. I dag gjorde jeg nettopp det, i Tanum sin avdeling på Paleét. Etter mye titting og blaing i utallige flotte bøker, ble denne med meg hjem. Influence. Av Mary-Kate og Ashley Olsen.
I love bookstores. I can spend hours flipping through books and enjoying the silence. Todau i spent some time in Tanum in Paleét. This book came home with me. Influence. By Ashley and Mary-Kate Olsen.

6 kommentarer :

BRUDEPARET sa...

Den har jeg også utrolig lyst på - og jeg tror den må bli med meg hjem en av de nærmeste dagene! :)

Ladybird sa...

Den var overraskende fin, jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle bli fristet til å kjøpe den. Men nå ligger den her, på stuebordet ;)

Krusedull sa...

Elsker også å titte på bøker i timesvis..denne ønsker jeg meg! Ønskelisten min til jul fylles raskt opp med tips fra deg altså..takk for det! ;)

Ladybird sa...

Krusedull: det er utrolig kos å sette seg ned i en god bokforretning og flippe gjennom ulike vakre bøker. Da flyr timene! He he he...det er hyggelig å høre da ;) Jeg kan anbefale boka, den var veldig flott. Titte litt i den hver kveld :)

Linn sa...

Jeg elsker også å gå i bokhandlere, både Tanum i Paleét og Ark på Egertorget.. Drømmer meg helt vekk i alle de fantastiske bøkene ..
Skulle gjerne hatt fingrene i Influence for å si det sånn !
Bloggen din er uansett superduper! Blir veldig inspirert !

Ladybird sa...

Linn: Ark på Egertorget har også blirr veldig flott, men jeg glemmer litt av den. tror jammen meg jeg skal snoke litt rundt i den i helgen :) Influence anbefales, skriv den opp på ønskjelisten for julegavene ;)

Tusen takk for hyggeloige ord, det er veldig hyggelig å høre :)