27.10.2009

Don't walk away...

Photo: Tommy Ton/Style
Nice boots Hanneli! Glimrende styling av thigh-high boots. Men jeg skulle gjerne byttet ut Alexander veska med en annen veske.
Nice boots Hanneli! Perfectly thigh high styling. Love it. Though I would prefer another bag.

10 kommentarer :

Marte sa...

Liker du ikke den veska? eller bare ikke til antrekket?:) Jeg elsker veska, syns den er så stilig :)

Ladybird sa...

Martre: veska er flott den, men jeg er litt lei den. Dof jeg synes kinnet i den er helt utrolig fantastisk. Og ja, jeg skulle likt å sett en helt annen veske til dette antrekket ;)

Tulipe Noir sa...

Enig med deg i det du sier ang. veska. Litt forutsigbart på et vis, Hanneli er jo kjent for å gå litt egne veier og ikke nødvendigvis være sau i flokk. MEN bare så det er sagt, jeg hadde IKKE blitt lei meg hadde jeg vunnet den i Costume contesten. Hehe... Nydelige Hanneli. Er litt nysgjerrig på leppestift-samarbeidet hennes, har du skjekket ut det i noen grad?

ana sa...

Råflott styling

Anette sa...

Pokker så enig ang vesken! Den har blitt så hypet at hun burde visst bedre. Men bærre lækkert antrekk forøvrig.

Becky Tjandera sa...

i love knee high boots !

Fashionberry sa...

Hanneli har en unik måte å style antrekk på, og dette var intet unntak. Fantastisk med litt inspo til et helt sort outfit. Jeg er kanskje litt enig i at Wangen har vært litt overalt i det siste, men den er jo super stilig.

Ladybird sa...

Tulipe Noir: det er som du sier, noe veldig forutsigbart og uorginalt med veskevalget. Jeg synes resten av antrekket fortjener et annet veskevalg, det ødela litt for en ellers super styling av lekre støvletter. Men ja, jeg hadde veldig gjerne tatt i mot den veska ja ;)

Jeg har sett fargene i kolleksjonen på nett, men ikke sjekket de ut noe nøyere...var en ganske crazy lillafarge der ;)

Ana: Flotte støvletter ;)

Anette: resten er liksom så utrolig flott. Wang veska er himmelsk rå, men den passer ikke inn her.

beckyxoxo: Me tooo ;)

Fashionberry: Veska er fantastisk, Hanneli er fantastisk og stilen hennes er fantastisk, men veska duger bedre til andre antrekk... ;)

Anonym sa...

jeg elsker veska! men jeg har liksom ikke bestemt meg om jeg elsker mest veska eller navnet på veska... hehe.

men jeg likte ikke stylingen hennes her. ikke er jeg fan av så høye støvletter heller.

Ladybird sa...

Anonym: he he he...jeg må innrømme at det er andre vesker fra Alexander Wang jeg heller ville hatt, for eksempel Trudy eller Betty Flap bag'en. Men denne er flott den og, jeg ELSKER skinnet den er lags av. Det er rålekkert. men jeg er gått litt lei av å se den og noen av de andre veldig profilerte Wangveskene.

Jeg elsker simpelthen så høye støvletter, så de var midt i blinken. Og jeg elsker måten hun stylet de med den jakka. Men jeg synes ikke Duffle bag'en understreket den looken. Og da falrt det hele lit fra hverandre for min del ;) Så min sterke fascinasjon for støvlettene og måten hun stylet de, gjorde det skuffende at hun valgte denne veska. Denne veska er jo så glott til så mye annet...