Sider

30.10.2009

Min Mitzy

Photos: ladybird
Der er den. Min egen Mitzy Tote fra Mulberry. Den har allerede funnet seg godt til rette hjemme hos meg og vi begynner å bli riktig så gode venner. Mitzy og jeg.
There it is. My own Mulberry Mitzy tote. I didn't take me long time loving it.

16 kommentarer :

Fashionberry sa...

Ohh...Veska var helt nydelig, fargen var også helt fantastisk. Jeg synes det er vanskelig å finne vesker med en fin brunfarge, så jeg ender alltid opp med en sort en i stedet. Forstår veldig godt at du er fornøyd, det ville jeg også ha vært.
- Ha en god helg :)

Anonym sa...

Herlig! Litt misunnelig her kjenner jeg!

Tirill sa...

Så flott, herlig å se noen går for noe annet enn bayswater. Selv om den også er veldig fin.

Tirill sa...

Så utrolig fin! Og tidløs! Virkelig en følgesvenn for livet det der!

Spis, løp, les sa...

Nice, nice, nice! Grattis! De er så veldig fine, og jeg digger brunfargen. Kanskje jeg skal innom Mulberry når jeg skal til London?

Mmille sa...

Oi; gratulerer med nok ei fantastisk veske i "samlingen"!
Selv har jeg nylig investert i ei nydelig svart veske fra Marc by Marc Jacobs,som heter Sasha. Oh lykke...

Angelida sa...

Åh, Herregud jeg er sjalu!
Hvor kjøpte du den? Sparer opp til en Mulberry Elgin jeg:)

Princess of many sorts. sa...

Har selv en Mulberry veske, og digger min over alt på jord. Kjenner til kjærlighets forholdet:)
Ha en ellers fin dag, SP

Marte sa...

åh, heerlig :)Lyst på en venn som heter Mitzy jeg også kjenner jeg.. ;) he he

Ladybird sa...

Fashionberry: Deilig frisk brunfarge, den er akkurat passe brun, ikke for oransje. Også liker jeg at den er tofargede og har en kontrastfarge, det gjør den mer anvendelig og mindre kjedelig ;) En Stayer ;)

Anonym: Jeg er blitt svært glad i den. Brukte den en del i helgen og kjæresten var hele tiden så fascinert av alle som tittet på veska og fulgte den med blikket...he he he

Tirill: de er velødig flotte de også. Jeg ville gjerne ha en som ikke var så profilert. Når man leser mamnge blogger og magasiner så blir man så fort lei de veldig profilerte sakene...

Theme: T: jepp, det er en vcenn for livet. Ligger ved siden av meg i sofaen nå ;)

Ladybird sa...

Kamillagorilla: det synes jeg så absolutt du skal gjøre. Mulberry har så flotte skinnkvaliteter, elsker det tykke læraktige skinnet de lager veskene sine av :)

Mmille: det er litt penger man ,må ut med på slike vesker, men det er verdt det. man blir fort utrolig glad i de ;) Den modellen fra Marc jhacobs er flott...jeg sikler for øyeblikket på en DrQ også...

Angelida: Jeg kjøpte den på Ebay, gjorde et lite kupp. Kjøpte den av ei jente som jobber i et magasin og dermed får med seg en del godbiter fra photoshoot...lucky bastard ;) Gled deg til du har spart opp nok og står med den i hendene ;)

For your soul: takk og takk. Mulberryveskene er virkelig flotte og tidløse. Herlige skinnkvaliteter. Håper du har hatt en flott helg! ;)

Ladybird sa...

Marte: ha ha ha...jeg kan anbefale dge å finne deg en slik venn, de er veldig hyggelige ;)

Uteerdetmelkehvitt sa...

Mmm, jeg elsker Mulberry!

Ladybird sa...

Uteerdetmelkehvitt: de har fantastiske vesker ;)

Tulipe Noir sa...

Elskbar veske! Gratulerer :) Jeg eier faktisk ikke en eneste veske som jeg selv vil karakterisere som klassisk. Alle mine fra Marc Jacobs (som nå faktisk teller fem stk) er så langt fra klassisk man kan komme. Noe som er forbaska dumt for jeg bruker de altfor skjeldent. Jeg er rett og slett ikke like smart som deg. (Jeg har lav veske-iq.) hihi. - Kos deg med finingen :)

Ladybird sa...

Tulipe Noir: Takk kjære, jeg kan være litt fornuftig også ;) Jeg har siklet litt på de MJ veskene dine, var fem minutter unna å kjøpe min andre MJ i sommer...angrer litt enda. Vesker er gøy!