18.01.2012

En liten pose...

Photo: ladybird
På vei hjem fra jobben i dag ramlet jeg innom en fin liten butikk. Og tror du ikke jeg kjøpte med meg en liten ting. Den er håndlaget i Spania og den er rosa. Og du får se den i morgen.
On my way home from work I discovered the cutest shop. I got myself a little something. It's handmade, it's spanish and it's pink. I'll show it to you tomorrow...

2 kommentarer :

Anna sa...

Det virker som du har et spennende liv, kan du ikke fortelle litt mer om deg selv? Har du flyttet til Spania på egenhånd, hvis ikke, hva er historien her? Hva jobber du med, litt fakta om deg rett og slett?:) Sysn det hadde vært kjempegøy å få høre!

Ladybird sa...

Anna: Så hyggelig at du vil høre mer! Jeg lagde et lite innlegg på dette i dag, siden jeg får ganske mange spørsmål. Som du sikkert har merket så blogger jeg ikke sååå mye om meg selv, det vil si, jeg deler egentlig ikke så mye om meg privat. Og slik kommer det nok alltid til å være. Men itt får dere selvfølgelig sel i :) Jeg har valgt å gjøre det sånn fordi jeg føler at bloggen handler om en interesse jeg har, ikke om meg som person, derfor holder jeg det veldig private utenfor bloggen. Dog, jeg tillater meg å bli personlig fra tid til annen. Som du kan lese i innlegget jeg la ut før i dag, jeg flyttet ned for å prøve noe annet, gjøre noe jeg hadde lyst til. Man må kaste seg ut i ting når man drømmer om noe, man vet tross alt ikke hvor mange dager man er tildelt eller hva som skjer i morgen ;) Jeg skal ikke sitte å angre meg over ting jeg ikke gjorde ;) Dessuten er det deilig å snu litt rundt på prioriteringene, nå har jeg hatt noen år i Oslo der jobb har hatt mye av fokuset, det var på tide og omprioritere litt ;) Mer om meg og mitt får dere med jevne mellomrom. Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis det er noe spesielt du lurer på ;)