17.06.2009

Helena, vakre Helena...


Photo: fashionsing
Cityzen K - 2009

6 kommentarer :

Anonym sa...

Helena Kristensen har guttekropp. Ihvertfall på dette bildet.

Ladybird sa...

Vet ikke om jeg sier meg helt enig...jeg kan være enig i at jeg har sett enda finere bilder av henne..men hun er vakker her også..om noe tynn!

Liss sa...

Helena Christensen er bare en helt utrolig flott dame! :) Hun har jo ikke guttekropp på dette bildet, hun har trossalt både rumpe og pupper! :) Men det er klart at det at de har tatt bilde av henne fra siden gjør at hun virker tynnere enn hun ville ha gjort hvis de hadde tatt et vanlig bilde av henne, forfra. :)

Ladybird sa...

Liss: En kollega av meg har en morsom historie som involverer helena christensen. Hun var i Køben med jobben og de hadde vært på en skikkelig fyllekule kvelden før. Formiddagen etter var de temmelig bleke og trange i hjelmen, og hun hadde aldri følt seg fælere. De stikker på kafe for å få seg noe å spise, og der dukker Helena opp. vakre Helena setter seg like ved deg på kafe, når du føler deg guffen som aldri før....

Sexy Sadie sa...

Hun har blitt mager siden glanstiden. Synd.

Ladybird sa...

Sexy Sadie: Foretrekker henne med litt mer kjøtt på beina jeg og, men denne vinkelen er nok ikke den en modell ser feitest i ut heller ;) Hun har heldigvis vært en av de mer formfulle, det er jo slik vi liker henne!