04.07.2011

Bene Tint


Photos: ladybird
Da jeg var i Dublin så plukket jeg med meg en del britiske magasiner. I et av de fulgte det med en lip tint fra benefit. En liptint som jeg nå har blitt helt avhengig av! Denne tyntflytende rødfargen pensles på lepper eller kinn og gir en frisk naturlig farge, det ser ut som man har spist masse bær eller har friske roser i kinnene. Det geniale med tint er at det sitter mye bedre enn gloss og lebestift og ser supernaturlig ut! I love it, Bene Tint er en ny storfavoritt!
When I was in Dublin I got this little Bene Tint tester when buying Glamour Magazine. Since that they this have been my favourite. Gives that perfect fresh lipcolor thas looks like you've eaten a big bowl of raspberries. Can even be used as a blush, it leaves the cheeks looking superfresh. Love love love my Bene Tint! A sure favourite in my makeupbag.

10 kommentarer :

Monique Lund sa...

Å, denne har jeg hatt lyst på lenge - har kikket litt på posie tint, den er vel litt lysere i fargen. Elsker sånne spennende små produkter!

Ladybird sa...

Monique Lund: denne er helt fantastisk! jeg elsker den. Så nå tripper jeg rundt med bene Tint både på lepper og i kinnene. den gir en perfekt farge! jeg er født med ganske så blåbleke lepper og denne gir akkurat passe mengde farge til leppene mine, nå ser det ut som jeg er født med perfekt leppefarge ;)) Jeg ble jo så frelst av denne da jeg var i Dublin at jeg stakk rett bort og sjekket ut de to andre produktene som ligner litt, både Rosie Tint og High beam eller hva de nå heter....angrer litt på at de ikke ble med hjem...men vi har jo heldigvis Ebay ;))

cecilie sa...

Så spennende produkt, de selges vel kun i utlandet men som jeg ser du skrivet til Monique her så har vi heldigvis Ebay ;)

Mina sa...

Ja, denne er jo helt fantastisk bra!! Brukte den masse før!:) Perfekt farge, og sitter som fjell! Nå hadde jeg glemt litt hvor bra den egentlig er, så takk for påminnelsen!;)

Catrine Håland sa...

Jeg har en fra Bodyshop som også er tint til lepper og kinn. Ser superfresht ut, og ser veldig bra ut nå spesielt om sommeren.

Julie sa...

Hurra for supert tips! Skal sjekkes ut tvert! :D

Tina sa...

Benefit er et utrolig smart konsept, de har ikke bare lekker sminke men også en mengde produkter som skal legges på før make-up'en, som utgjør mirakler! Rett og slett trylle-ting, som må sjekkes ut!
I tillegg har de fokus på cool innpakning, vintage/retro style. Har vært mitt favemerke i årevis, mine topp anbefalinger er Brow Zingz øyenbrynsfargen i voks, Lemon Aid concealer for trette øyne, Dr. Feelgood krem for fløyelsmyk hud og High Beam highlighter.
For tiden er jeg i Statene og jeg kjøpte akkurat den nyeste versjonen av BeneTint; PosieTint. Samme prinsipp, men en noe mer transparant "sommervariant" i korallfarge.
Lekkert :-D

Ladybird sa...

Cecilie: Selges dessverre ikke i Norge, men det er utallige nettshopper som har den ;))

Mina: jeg elsker den ;)

Catrine: jeg har sett den ja, det er det samme prinsippet. Det er helt perfekt til sommerlooken!

Julie: love it ;)

Tina: Stemmer det, jeg så dere var i Miami nå, så deilig! Jeg har bitt meg merke i at du har skrytt mye av benefit, og det med god grunn. Angrer meg for at jeg ikke kjøpte den nye PosieTint og, men hei hva har man vel Ebay for? ;) Skal jammen meg sjekke ut de andre favorittene dine neste gang jeg er i nærheten av Benefit, for dette er jo helt supre saker! Digg med produkter som både har morsom design og faktisk er superbra! Tusen takk for gode tips, og kos dere masse i Miami! :)))

Trude sa...

Den har jeg brukt i mange år...og hvis du liker den så må du prøve high beam og dandelion også...bare å bestille fra http://www.benefitcosmetics.com...de sender til Norge;) Store favoritter i sminkepungen:)))

Ladybird sa...

Tusen takk for gode tips, jeg tror jammen meg jeg må skaffe de også ;)