17.07.2011

Grønn drøm fra Leila HafziPhotos: ladybird
Denne syregrønne drømmen av en kjole fra Leila Hafzi skal bli med meg på bryllup i sommer. Jeg elsker den overraskende fargen, den gjør hele kjolen og kommer til å bli perfekt til solbleket hår og brune bein. 
Hvirdan ville du stylet denne i et sommerbryllup?
 I love my new Leila Hafzi dress. It's such a strong, bold color. I'm wearing it to a summerwedding and wondering how I'm gonna style it. Any suggestions?

8 kommentarer :

Luisa sa...

Så nydelig kjole! Perfekt til et sommerbryllup :)

Nina C. sa...

Kjempe fin kjole=) nydelig farge=) Hvis jeg skulle brukt den ville jeg brukt enkle smykker til,ikke så mye mer egentlig=)

Anonym sa...

Magisk og nydelig på engang! La kjolen være smykket ditt-Enkelt hår og Eva Attling smykket ditt. Lykke til!!

Karoline - fashionberry sa...

Jeg ville bare ha hatt et par skyhøy sko, en fargerik/etnisk veske og noen enkle armbånd! NYDELIG kjole!

Ingis sa...

Jeg tror jeg ville kjørt den helt ut og gått for tilbehør i en blanding av gull, rosa og noe etnisk-ish, kombinert med dine brune bein og solblekede hår.. haha, ser at det høres helt crazy ut, men i mitt hode ser jeg for meg et helt fantastisk antrekk!

Cecilie sa...

Oooh gratulerer med en lekker kjole =) Du kommer til å bli nydelig i den. Styling ja, kanskje et par nude pumps/sandaler for å få laaaaaange bein og ikke ta blikket vekk fra kjolen eller kanskje noen lilla pumps Ü

Marte N. sa...

Veldig enig med Ingis over her. :)

Synes også at tan sandaler med høy hel hadde vært kult til. :)

Ladybird sa...

Tusen takk for alle tips, tilbakemeldinger og fine kommentarer. jeg ser raskt at vi har mange av de samme tankene om hvordan den bør styles. Bryllupsfesten står i morgen. det føles uvirkelig akkurat nå, etter den forferdelige helgen vi har hatt. Men kanskje det er viktig å feire kjærligheten i nettopp slikt et øyeblikk?