21.07.2011

Just Bitten

 Passion er den fargen Jessica Biel har på seg på bildet...og min favoritt!

Photos: ladybird
Da jeg leste gjennom britiske Elle her om dagen så kom jeg på en ting da jeg så denne annonsen. jeg har jo ikke vist dere mine nye leppefavoritter! Jeg plukket opp disse to Revlon Just Bitten leppetusjene i Dublin. Og de har nå blitt storfavoritter. (De er enda bedre en Max Factor sine som jeg blogget om tidligere. max factor sine tørker inn ganske fort, men det gjør ikke disse!) Den knallrosa, Passion, er superfavoritten! Fem stykker har stoppet meg og lurt på hva jeg har på leppene når jeg bruker denne, fargen er helt super! Og så sitter den supergodt, og har den karakteristiske naturlige matte fargen som all lip stain har. Love it!
Flipping through british Elle I got reminded that I haven't shared this favorite with you. I picked up two Just Bitten lip stains from Revlon when I visited Dublin. And I love them. I have a huge crush on lip stain and these soon replaced the ones I got from Max Factor. The durability on these from revlon are sooo much better. My favourite color are Passion, a bright pink, that have made 5 people stop me to get the name of the product I was using. 

3 kommentarer :

Line sa...

Jeg har lurt på om jeg skal bestille meg disse på ebay. Kommer nok til å gjøre det nå som jeg har lest en god omtale :-)

F sa...

Hei little bird :)
Ser du tidligere har blogget om Maroccan oil...vet du hvor man får kjøpt det i Oslo?

Ladybird sa...

Line: Det må du gjøre, disse er storfavoritter. Mye bedre enn Max Factor sine! ;)

F: Heisann :) Jeg bestiller på nett, så jeg har ikke hel oversikt. Men jeg så de på frisørsalongen inne på Ringnes Park her om dagen ;)