Sider

17.07.2011

Favoritter for sommerhåret

 Sommerfavoritter for håret
Summerfavorites fro my hair

Photos: ladybird
Her har dere mine sommerfavoritter for håret. De som følger bloggen min har kanskje snappet opp at jeg har en ganske vilter manke som stort sett lever sitt eget liv og har et enormt behov for TLC - Tender Love and Care. Her er mine hårfavoritter som holder håret mitt så friskt og sunt som mulig gjennom en en sommer med saltvann, sol og mange påkjenninger.

Hydrate Shampoo og Condition fra Pureology
Jeg har mange produkter fra Pureology, både fra denne lilla Hydrate serien, den grønne Repair serien og den ferskenfargede Smooth serien. For øyeblikket er det Hydrate shampooen og balsamen jeg har lagt min elsk på. Den renser håret skånsomt og etterlater det mykt, rent og glansfullt. Også lukter den forfriskende og digg av mynte, man kjenner faktisk en kjølende effekt når man bruker denne. Digg! Og de inneholder selvfølgelig ikke sulfater.

Alchemic Conditioner fra Davines
Jeg digger Davines sine produkter, emballasjen, konseptet og selvfølgelig selve produktene. Denne blåkuren er helt rå. Den holder mine solblekede lengder kalde i fargen og pleier håret. Jeg vet felere frisørsalonger som har denne blåkuren stående som en nødløsning på bakrommet, selv når de ikke fører merket davines i sin salong! Den er supereffektiv! Hvis håret ditt er veldig mottagelig for blå- og sølvkurer så bør du ikke la den mørkelilla kuren virke for lenge, for da blir håret ditt blått! Den beste blåkuren jeg har prøvd. Ever.

Color Extend Sparkling Shield fra Redken
Beskyttende oljespray med UVA/UVB beskyttelse og skimmer som er perfekt for lange dager på stranda. Denne roer ned strandhåret mitt, les curly head! Olje er perfekt for mitt hår, siden jeg trenger ting som roer ned håret mitt og får det til å se sunnere ut. Her har det aldri vært noe problem med volum, tvert i mot. Og denne sprayen gir meg friske beskyttede lokker. En stor sommerfavoritt på andre året.

Hydrating Styling Cream fra Morrocan Oil
Beskyttende og pleiende krem som gir masse næring og roer ned mitt viltre hår.

Essence Absolue Nourising Protective Oil fra Shu Uemura
En storfavoritt året rundt! Denne oljen gjør underverker for håret mitt. Og den er litt av et multiprodukt. Gir masse næring og pleie, samtidig som den beskytter håret mot belastninger det utsettes for. Jeg bruker den etter hver vask og når håret trenger litt ekstra pleie. Et lite tips: bruk den etter shampoonering for at håret skal trekke til seg maksimalt av denne nærende pleiende oljen!

Natures Rescue Radiant Sea Spray fra Redken
Saltvannspray fra Redken sin nye serie Nature Rescue. Natures Rescue er paraben- sulfat og silikonfrie produkter fra Redken, og det kan vi like. Denne saltvannssprayen er en av de beste jeg har prøvd, andre saltvannsprayer har en tendens til å bare lage tugger, denne gir meg den rette saltvannslooken.

Og sist men ikke minst, en sommerhat eller et skjerf er det perfekte tilbehør på lange sommerdager. Ser bra ut og beskytter håret.

These are my ultimate summerfavorites for my hair.

Hydrate Shampoo og Condition fra Pureology
I love Pureology and I actually uses a lot of products from both the green, purple and orange series. Right now the shampoo and conditioner from the purple Hydrate serie are my favorites. leaves my hair nourished, soft and smells delicious of menthol.

Alchemic Conditioner fra Davines
Davies are such a fresh brand, I love their philosophy, their packaging and their products. This dark purple mask leaves hair in just that perfect cold tone i want it to be. The best silver/blue mask I've ever tried.

Color Extend Sparkling Shield fra Redken
Perfect oily spray with UVA/UVB protection that leaves my hair glossy and protected.

Hydrating Styling Cream fra Morrocan Oil
Morrocan Oil products are just yummie, and this cream is a real lifesaver for my hair.

Essence Absolue Nourising Protective Oil fra Shu Uemura
One of my all time favorites. Nourisihing and protecting oil.  Makes my hair healthier than ever.

Natures Rescue Radiant Sea Spray fra Redken
The only sea spray that actually makes my hair looks like it does after a day at the beach.

3 kommentarer :

Ingis sa...

Åh, jeg elsker disse postene dine.. blåkuren MÅ testes (hvor kjøper du din?)! Ble også veldig klar for Shu Uemura-oljen.. Ingenting er så digg som nye, freshe produkter!

Anonym sa...

I've been looking for a nice Sea spray, thanks for introducing me to the Redken one. It's on my shopping list now.

xoxo
Dena

Ladybird sa...

Ingis: beklager at det har tatt så lang tid å svare, har vært uten nett hjemme siden mai :( Men bedre sent enn aldri :) Jeg kjøpte blåkuren på en tilfeldig frisørsalong i haugesund da jeg var på besøk der. Forsøk på nett, tror det er mange nettshopper som fører Davines ;) Shu Uemura oljen er fantastisk, virkelig en favoritt!

Beingdena: This is a good one ;)