01.07.2011

Sincere


Photos: ladybird
I sminkepungen min finner du denne blushen fra MAC. Jeg ønsket meg et produkt til å skyggelegge og lage konturer. Solpudder kan ofte bli en tanke for mørkt og vanlig rosa blush egner seg ikke til konturer over alt. Men denne er perfect. Sheertone Blush i fargen Sincere fra MAC.
I needed a conturing product. Bronzers often gets too dark for conturing, blushes too pink. But this is perfect, Sheertone Blush in Sincere from MAC.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Takk for tips!=) Har vært på utkikk etter et contouring pudder, men er skeptisk til solpudder siden de ofte er fulle av glitter og/eller blir orange på huden. Hvordan er denne, er den helt matt, og brun, ikke orange?

Anonym sa...

I need to try this. thanks for the tip.

Tulipe Noir sa...

Jeg aner ikke hvordan jeg lager konturer. Er det vanskelig? Nødvendig? Haha, ser selv at jeg stiller litt rare spm. her nå, men jeg har virkelig ikke peiling. Er det kinnben man fremhever?

Ladybird sa...

Anonym: det var akkurat de samme kriteriene jeg hadde da jeg jaktet på dette. Det måtte være matt og ikke for gult/rosa/oransje. Jeg har alltid litt farge så dette passer veldig godt for meg. MAC har jo veldig godt utvalg på farger, så jeg vil tro de har både lysere og mørkere om det skulle være aktuelt. Selv om jeg har en super bronzer som er matt og nydelig brun, så trengte jeg noe lysere, denne er perfekt for meg. Og veldig lett å legge!

Beingdena: It's amazing, like any other product MAC makes ;)) And we often like the same things, so I think you will fall in love with this one ;)

Tulipe Noir: Min yndlingstulipan! Du, det høres komplisert ut dette med konturer, men det er egentlig ikke det. Liker ihvertfall jeg å tro. Jeg mestrer det da sånn noenlunde og jeg er egentlig helt noldo på makeup. Poenget er rett og slett å ha produkt asom er hakket mørkere enn sin egen hudtone som man kan markere og fremheve trekk med, feks fremheve kinnbein, smalne en bred nese, definere kjevebeinet (forminske dobbelhake), også fine for å fremheve kragebein, pupper etc ;)..rett og slett fremheve fine trekk på en naturlig måte. Jeg så igjennom en del youtubevideoer for å lære meg noen tips. Synes alle snakket om konturere og conturing i alle videoer så da måtte jeg sette meg litt inn i det ;)