Sider

11.01.2010

110110


Photos: Ladybird
Niks, jeg er ikke flyttet ut på prærien, jeg er bare himla glad i maxiskjørt.
Vintage skjørt fra Ebay
Topp fra JC
Strikket jakke fra BikBok
Skjer fra H&M
Skinnjakke fra Ebay
Veske fra Mulberry
Armyboots fra Bianco Footwear
Skirt and leather jacket from Ebay, top from JC, knitted jacket from BikBok, scarf from H&M, armyboots from Bianco Footwear and handbag from Mulberry.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Wow! Du klarer faktisk å holde på stilen i kulda, jo! Jeg har gitt helt opp og konvertert til svære vintersko og boblebukse. Og føler meg mer eller mindre som en barnehage-run away, siden buksa svusjer når jeg går. Huff. Jeg vil ha klikk, klakk og støveletter! ;)
..Men friskt er det jo med rosekinn og vinterlys!

Ladybird sa...

Anonym: Så hyggelig at du likte det ;) Det har vært litt dårlig med outfitposter i det siste, delvis på grunn av kulda og delvis fordi jeg har glemt å ta bilder når jeg har sett noenlunde oppegående ut ;) Men uansett, man får investere i godt ullundertøy, så blir plutselig vinteren litt freshere. Det er min erfaring i år ;)

Ha ha ha...buksa svisjer når du går, I know the feeling ;) Jeg har endel bukser jeg ikke går i, noen bukser er så mye kaldere enn andre. Dessuten gjelder det å stå midt i buksa i denne kulda ;)

Kristiane sa...

Ja, dette liker vi! Greit å få skille seg litt ut vinterstid også. Kan et antrekk beskrives som koslig? Isåfall gjør jeg det:) Men akk så stilfullt også!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Heldig du som kler maxi skjørt. Også så stylish i vinterkulden fortjener en applaus...klapp klapp!
Sv: Thailand:)Herlig!

Anonym sa...

Fantastisk antrekk! Eg er som dei andre mektig imponert over at du klarar å sjå kul ut i kulden. Eg er ein av dei som gav opp for lenge sidan og dassar rundt i dunjakke og uggs:P
Er forresten fasinert av skjørtet, trudde ikkje eg hadde heilt sansen for lange skjørt, men du får det til å funke veldig bra! Eg òg vil!:)

Ladybird sa...

Kritiane: ha ha ha...jeg tror koslig kan brukes, og jeg ser så absolutt hvorfor ;) Er ikke det løitt av greia med vinteren da, koslig bekldning ;)

Rock'nRollBallerina: you lucky lucky bastard! Jeg hadde gitt den ene armen min for en tur dit nå ;) Kos deg masse, nyt det deilige været, den nydelige maten, sand mellom tærne, kald singha, massasje på stranden...akk.... ;) NYT!

Anonym: Om du ikke har likt lange skjørt før, så skal jeg gi deg mange gode grunner for å starte å like det denne sesongen. Jeg er nemlig in LOVE ;)

Anemone sa...

Ja, eg trur eg byrjar å bli betatt sjølv:)

Ladybird sa...

Ane: Så søt du er :)

Marte N. sa...

Ma and Pa would approve of this outfit. Hihihi! :D

Ladybird sa...

MarteN: jeg tviler ikke...he he he :))