Sider

21.01.2010

Konkurranse: Ditt beste nettips!


Photos: ladybird
Denne steinkule clutchen fra Bianco Footwear havner i postkassen til den som kan gi meg det beste nettipset innen en ukes tid. Det kan være en fantastisk blogg, en inspirerende streetstyle side, en super nettshop...ja rett og slett noe dere på nett som dere elsker og tror jeg vil falle pladask for. Kommenter i kommentarfeltet eller send en mail til ladybirdsnest@hotmail.com. Husk å legg igjen navn eller e-mail adresse slik at jeg får tak i deg.
This amazingly decorated clutch from Bianco Footwear might get yours in just a week. What to do? Send me your favourite website, it could be a fabulous blog, a great webshop, an inspirational streetstyle site...Something you adore, and I might fall in love with. Use the commentsection or send me a mail at ladybirdsnest@hotmail.com.

30 kommentarer :

Anneline sa...

Anbefaler denne svenske vintagesiden, http://www.got2get.se/ , Har selv aldri handlet fra den, men er støtt og stadig inne for å se etter scoop. Anbefales, og spesielt for de av oss som liker vintage og second hand. Vet du er en trogen ebay kjøper, så håper denne siden faller i smak!
http://www.got2get.se/

Pssst modette.se er også genial.

Rosa sa...

Well! Apart from your lovely blog, I cant go a day without looking at www.liebemarlenevintage.blogspot.com
http://www.theblackapple.typepad.com
www.whatpossesedme.com
and OF COURSE Design*sponge! daily inspiration!
Lovely ladies!

xxx

Silje sa...

Streetstyle bloggen http://gatemote.blogg.no, opptaterer ikke så often, men har utrolig kule bilder, bra trend reports fra festivaler og en desh festbilde. LOVE IT

Fashionberry sa...

Rreshnet.se er en fantastisk side der flere av mine favorittbloggere blogger. Vanillascented, Ems Edge, Emma Nygren og Columbine Smille er fire favoritter av sju fantastiske blogger på freshnet.se. Ta turen innom disse fantastiske bloggene samlet på en-og-samme-side, og du vil absolutt ikke dra derfra uinspiriert!

signe sa...

http://www.simplybreakfast.blogspot.com/
søteste bloggen på jord :)

Mira sa...

Sikkert mange som kommer til å skrive dette, men www.weheartit.com. Man kan sitte i timesvis og bare bla gjennom de fine bildene... Er så herlig:)

Marte sa...

Jeg har maaange faoritter. Blant annet www.nailgal.com. Siden i seg selv er ikke så fancy, men den er perfekt å gå innom når man skal kjøpe lakk.. ligger utrolig mange bilder av hvordan lakkene ser ut på neglen - perfekt for å velge riktige farger på nett!

og selvfølgelig www.temptalia.com.. har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært inne der for å sjekke ut "swatches" av ulik sminke!

Cecilie sa...

Jeg vil anbefale en søt spansk jente som jeg nettopp har begynt å følge selv. Mulig du har lest henne før, hun skriver på spansk, men det gjør ikke noe så lenge outfitene er fine ;)
Håper costumeawardfesten var vellykket =)

Sjekk henne ut;
http://fashionhippieloves.blogspot.com/

Kristine R. sa...

Nettsiden jeg vil tipse om kan du ha hørt om dersom du leser svenske Sandra Beijers blog "Nio till fem" (hvilket også er et tips hvis du ikke leser den), hun tipset nemlig om "Learn something every day" for lenge siden. På denne siden får man hver eneste dag presentert herlige, unyttige fakta med flotte strektegninger til. Veldig morsomt å dra en av disse fakta i sosiale settinger i ny og ne!

http://cargocollective.com/learnsomethingeveryday

Karoline sa...

Elsker elenita.no!! Hun ble kåret til årets moteblogg 2008, og det er ikke uten grunn... Det er alltid fantastiske bilder, og også flotte tips om klær og sminke. Det er også hun som står for Mitt Kupp-gruppen på facebook. Anbefaler alle å sjekke ut begge deler :D

En annen genial side er strawberrynet.com. Det er en side der man kan kjøpe alt innen hudm hår, sminke og parfyme. Produktene er satt ned i pris, og de sendes til deg gratis. De ha rogså en bonusordning som gjør at jo flere ganger du bestiller, jo billigere blir det. Og som om ikke det var nok, får du en gave første gang du kjøper noe:D

Håper noen har glede av disse sidene!! Det er bare å maile meg hvis noen vil:)
karokandi@hotmail.com

2nigirl sa...

I love shoes, who doesnt love shoes? For me this blog http://seaofshoes.typepad.com/ is such a great site and i just love her collections of shoes. You will be amazed of this teenager whos very lucky to have such a collection. On my part, who will not be envy with her? Oh well, for us who couldnt afford one then we just have to be contented by looking at her site.

Unknown sa...

www.kamillaberg.blog.com

Idelis (bobleplasten@hotmail.com) sa...

Dette er mitt bidrag: Michaela Forni sin blogg. En kjempesøt svensk jente - moteredaktør i Nöjesguiden. Min absolutte yndloingsblogg! Hun er mitt lille lyspunkt i en slitsom dag. Elsker å sette meg ned i godstolen med laptopen på fanget og lese igjennom bloggen. Jeg kan bla frem og tilbake i arkivet, og jeg blir aldri lei av å lese de samme tekstene, se på bildene eller høre på musikken som hun kommer med. Hun har slik en herlig stil, og skriver kjempefine tekster. Jeg elsker diktene hun legger ut, og de andre små tekstene hun skriver i blant. Bloggen er virkelig verdt et besøk. :-)
http://blogg.stureplan.se/michaela/

Ellers liker jeg også veldig godt Who, what, wear - som er flott for både inspirasjon og til å følge med på moten. Enkelt og greit :-)
http://www.whowhatwear.com/website/home.php

Renate sa...

En side du absolutt bør sjekke ut er:
http://www.shopnastygal.com. Mye kule vintageklær og nye klær. Navnet høres tacky ut, men ikke la deg lure :p

En vintagebutikk på Ebay som også bør sjekkes ut, hvor jeg selv har gjort mange bra kupp er, http://www.californiavintageconnect.com. Knallbra! Alltid mye kult. Dessuten har de bra og detaljerte bilder av klærne.

iwan sa...

http://pullteeth.blogspot.com/

/

http://rackkandruin.blogspot.com/

Jordnære, men ekstraordinære!

Ummo sa...

Denne siden er veldig inspirerende og gir meg mange gode stylingtips: http://www.blueisinfashionthisyear.com/2010_01_01_archive.html

Flit About sa...

Hei LM, for en kul konkurranse! Jeg skal sjekke ut alle tipsene du får, aknskje jeg finner noen nye favoritter selv.
Så noen tipset om Sea of Shoes, som jeg hadde tenkt å tipse deg om, men da bytter jeg bare til Atlantis Home i steden! Hun er moren til jenta bak Sea of Shoes, driver en vintagenettbutikk og tar fine bilder av nydelige klær, nydelig hjem og nydelige døtre, balnt annet!
http://atlantishome.com/

En annen blogg jeg er innom daglig er Lady Melbourne. Flink Op-shopper som gjerne syr om sine kupp, og lar oss være med på prosessen slik at vi kan leke fingernemme selv! Dessuten mistenker jeg henne for å være utrolig snill!
http://www.ladymelbourne.blogspot.com/

Har du en dårlig dag og trenger en god latter? Go Fug Yourslef slår aldri feil, jentene lager de beste "dialogene" til stjernenes kjolevalg.
http://gofugyourself.celebuzz.com/

c sa...

http://www.aliciabock.com/index2.php#/home/

Fantastisk stemningsfull fotograf - stor inspirasjonskilde.


christiane_yv@hotmail.com

Rock'n Roll Ballerina sa...

http://www.motedronningen.com/ Oppdaget denne siden nylig, og syntes at det er en del fint der:)

Marieinwonderland sa...

Kule sko og tilbehør på svenske hasbeens.se

Anonym sa...

Mitt nettips er: http://www.learnsomethingeveryday.co.uk/

En side som både er morsom og lærerik, kreativ og fantasifull. En liten avviker mellom tungt arbeid og blogging;)

henriette.sandsta@hotmail.com

Lise sa...

http://www.iwantoneofthose.com/
og
http://blog.karlb.no/
eer sider jeg liker ;)

Ina sa...

http://www.cardboardlove.com/

En kjempesøt side hvor vedkommende får en ny papirbit fra kjæresten hver dag cirka. Kjæresten skriver søte beskjeder og merknader. Kjempekoselig side som får deg til å smelte! :)

Ladybird sa...

Tusen takk for alle gode tips! Jeg tror jammen meg jeg må samle opp alle i en post, slik at dere også får sjekket de ut :) En vinner kåres til helgen ;)

Joelle Van Dyne sa...

I have followed your blog for one year and a half and never commented before...

Check out the streestyle and detailsmemo section on www.style.it, the on line community for Vanity Fair, Vogue, Glamour Italian readers. Here members can post their outfits (http://life.style.it/streetmemo/last_thumb.asp) or accessories (http://life.style.it/detailsmemo/last_thumb.asp) and other members can comment or give advices. I use to follow it every day. Unfortunately comments and description are in italian, but maybe you ll find some inspiring pic.

Anyway, keep on going like that! Your blog is a way through which i keep connected with the nordic style and atmosphere, i love them!

Mia sa...

Tja....jeg kan hvertfall tilbringe timer på ebay!! Finnes ikke noe bedre sted å sitte å lete etter gamle skatter!

Ellers er så er outnet.com fantastisk =)

Ladybird sa...

Supre bidrag ;)

ise-fis(iselin_neteland@hotmail.com) sa...

http://marion-chan.blogspot.com
ei som blogger om sitt utvekslingsår i japan. Ho skriv godt og oppdaterer ofte.

Unknown sa...

http://www.polyvore.com/

Kjempebra sida førr å få inspirasjon!!!
Kan sitte i evighet å se på denna sida! Man får verkelig løst å shoppe etter en titt på denna :o)

Ladybird sa...

Vinneren er kåret ;) Det ble Ina, og hun har gaven på vei i posten nå ;)