Sider

26.01.2010

Ludurée i London

Photos: Ladybird
Jeg har en svakhet for franske makroner. Jeg vet ikke om det er de herlige fargene, alle de spennende smakene eller bare den herlige kontrasten mellom de to sprø lokkene og det herlige kremete fyllet. Uansett, skal du til London så anbefaler jeg deg å ta turen innom Ludurée sin avdeling på Harrods. Dette må være verdens beste makroner.
I love french macarons. The colors, all the different tastes, the crispy combined with the creamy. What is not to love? If visiting London, pop by Ludurée at Harrods. The very best of french macarons.

9 kommentarer :

Unknown sa...

Fantastisk, dit har vi også tenkt oss. Både den i Burlington Arcade (ved Piccadilly Circus) og Harrods! Gleder meg. Hvilken smak er best?

Ladybird sa...

Thea: Det må dere! Forvent kø, eller møt opp tidlig hvis dere har tenkt å spise der! :) Vi handlet med ods godsakene og stakk videre, men jeg skal definitivt tilbake og fortære en bedre lunsj der ;) Åhhh...det er så vanskelig å bestemme seg for favorittmska. Dessuten har jeg ikke smakt på så mange av de enda. jeg kjøpte Lakris, den har jeg aldri sett eller smakt før, dessuten elsker jeg lakris...så den er jeg spent på. eller ser jeg som regel mest fan av de som har smak av friske frukter, slik som sitron, pasjonsfrukt og slikt! Nam nam...

nadja sa...

ÅÅÅÅ, elsker Ludurée...var der og spiste sist jeg var i London..Fikk kjempe lyst på en London tur nå etter å ha sett bildene dine.

Ladybird sa...

Nadja: Man blir rett og slett litt hekta på de, de er så fantastiske!

Rati sa...

De så veldig gode ut! :) For en stund tilbake skrev du om noen Makaroner som du hadde kjøpt i Oslo. Husker du skrev at de var bedre enn Pascal. Skulle ville prøve, men jeg finner ikke tilbake til posten :)

Anonym sa...

http://ladybirdnest.blogspot.com/2010/01/voila.html
Her er linken til Macaroon-stedet i Oslo :) Lå en side tilbake.

Ladybird sa...

Rati: Jammen meg kom noen meg i forkjøpet ;) Du finner Sebastien like ved Den Dama ved Solli plass. Hvis du står ved Den Dama så går du i motsatt retning av Solli, altså mot Frogner/ Briskeby. Da finner du dette vidunderet av et konditori rett rundt hjørnet ;)

Anonym: takk takk ;)

Emilie S sa...

Hvordan var prisene for slike fantastiskt fine bokser med fabelaktige makroner i?

Ladybird sa...

EmilieS: hvis jeg hukser helt rett så ga jeg i underkant av to pund for denne esken inneholdende seks stykk herlige makroner ;)