Sider

18.01.2010

Pængbok


Photos: Marni
Jeg trenger ny lommebok. den skal være stor og ha mange lommer. Jeg har mye jeg skal ha plass til i den. Denne fra Marni, i en helt herlig blåfarge, hadde vært kjærkommen.
I need a new wallet. A big one. With a lot of pockets, I need a wallet with a lot of space. This one from Marni would certainly be welcome. Could blue get any prettier?

16 kommentarer :

Flit About sa...

Lekker! Men kanskje ikke praktisk hvis man må knyte opp den sløyfen hver gang? (Sikkert en lur løsning på det som jeg ikke ser, da)

Marte N. sa...

Har du sett den avlange fra Botkier? SMASKERT!! :D Jeg har også btw en jeg skal selge fra Marc by Marc Jacobs. Nesten ikke brukt, i tan. :) Avlang, stor...plass til ALT.

Ladybird sa...

Flit About: sløyfa er riktignok veldig fin, men hadde nok raskt fått fyken her i gården. Praktisk skal det være ;)

MarteN: Botkier har alltid mange godbiter! Mener du den som har litt nagler på seg?

Marc Jacobs står på sjekklisten, har ikke klart å finne en lommebok jeg virkelig har lyst på enda...regner med at London by kan by meg på noe ;) Men skal ta en titt på din og ;)

Thea sa...

Utrolig fin farve!
Jeg skal kjøpe meg Long Locked Purse i Oak fra Mulberry når jeg stikker til LDN om noen uker. God tur på din tur, hvilket hotell ble det?

Marte N. sa...

Ladybird: Jaaa, du kommer til å finne mange i London da! Det er jo Mekka lzm... :P Tenker på den fra Botkier som ser ut som min mintfargede Trigger x-body. Med to glidelåser foran. Skjønner du hvilken?

Marte N. sa...

Denne typen: http://www.more.com/images/photo/image/40/88/photo/4088/original/94937-SG-DEP-L.jpg.

Den ser tusen ganger bedre ut irl (vet ikke om denne på bildet er ekte engang). Tenker på min Balenciaga som har blitt megastygg pga. det tynne skinnet. Botkier'en virker robust - et stort pluss når det gjelder lommebøker - som man bruker så mye.

Ladybird sa...

MarteN: aha..Trigger Continental eller noe slikt, den med to skrå glidelåser i front :) Ja den er en liten godbit den! Alle jeg ser på er liksom bare 90% perfekte, har ikke fått den heklt store åpenbaringen enda...regner med at jeg ser lyset i London ;)

Thea: Fargen er sååå fin! Og jeg er ikke noe spesielt glad i blå heller. Mulberry har mange fine lommebøker, herlig skinnkvaliteter. jeg er litt i villråde angående hvilken lommebok jeg ønsker meg, finner liksom ikke den perfekte...blir spennende å se hva jeg ender opp med. Da har vi ihvertfall en lik ting på shoppinglista for Londontur, nemlig lommebok ;)

Marte N. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ladybird sa...

Rightie, der var den :) Jeg er helt sikker på at jeg vet det når den riktige plutselig dukker opp foran meg. da er det hjerteklapp, rødmende kinn og sommerfugler i magen ;) walletlove ;)

Marte N. sa...

Du vet det når du ser den der på hyllen. Bare MÅÅÅ ha. ♥

(Skrev dette før innlegget ditt...med sånn ca. tusen skrivefeiler, og det hater jeg...! Hah.)

Ladybird sa...

ha ha ha...Marte, nå er du innom frøken tastaturdysleksi, så ikke tenk på det en gang, jeg legger ikke merke til det en gang ;) Noe som sikkert er vannvittig irriterende for alle leserne mine...jeg retter hele tiden opp i tidligere innlegg der jeg har masse skriveleifer ;)

Frk. S sa...

Eg elske mi Mulberry lommebok!
Den har vert med meg på mykje rart gjennom dei (nesten) 5 åra eg har hatt den. Den e fortsatt god som ny.. Fantastisk kvalitet ! ! !

Tirill sa...

EElsket fargen!!

Ladybird sa...

Frk.S: De er helt fantastiske, jeg har tittet på en del fra Mulberry, men har visst veldig vanskelig for å finne den perfekte lommeboken. Men ikke umulig dte blir en Mulberry ;) elsker deres skinnkvalitet!

ThemeT: den er helt fantastsik, jeg vil, nei SKAL, ha et eller annet i den blåfargen! ;)

Tessi sa...

Å Herregud! Den var helt fantastisk!! Pris??

Ladybird sa...

Tessi: Det vet jeg faktisk ikke, vil tippe at den ligger i nærheten av §300...så den koster litt ;)