Sider

10.01.2010

Too Faced Luxury Lipstick


For en stund tilbake sendte PinkCrocodile meg denne lebestiften. Too Faced sin Luxury Lipstick i fargen  Drop Dead Red. Luxury leppestiftene til Too Faced inneholder blant annet sheasmør som fukter og holder leppene myke og rosa champagne for en smak av luksus (som de sier det selv). Fargen så ganske mørk ut på selve stiften og jeg så for meg at denne kanskje ble litt for mørk for min del...

Fargen er slettes ikke for mørk, men har en dyp fin rødfarge. Pluss i margen for at den får tennene til å se hvitere ut! leppestiften føles god på leppene, den lukter mildt og behagelig (jeg kan ikke fordra leppeprodukter som lukter for mye) og den sitter godt. Lenge! Selv om jeg var litt tvilende til fargen med engang, så viste det seg at jeg likte den veldig godt.



Photos: ladybird
Hvis du har lyst til å teste denne, så finnes den faktisk til nedsatt pris på PinkCrocodile sine nettsider nå. Den er satt ned fra 129,- til 59,- kroner, raska på før det blir utsolgt!

I been testing Too faceds Luxury Lipstick in Drop Dead Red. I thought the color looked way to dark at first, but when I put it on, it looked great. The red is rich and a bit devilish and I love the way it makes my teeth look whiter. I like the fact that it contains shea, that keeps my lips moisturised and that it stay put for a loooong time. Would you like to try this one out, you can get it at PinkCrocodile at a really good price at the moment. But hurry up!

11 kommentarer :

Martine sa...

Er det dine lepper? Isåfall er du sinnsykt heldig. Vakkert

BRUDEPARET sa...

ooo-kjempelekker!
Synes fargen så så mørk ut på det øverste bildet, men påført så den jo helt fabulous ut!
Og vi sier ikke neitakk til hvitere tenner ! ;)

Ha en nydelig dag!

klem

Flit About sa...

Ooh, feelin' hot hot hot! Den så kjempefin ut. Jeg har enda ikke klart å pulle off røde lepper - hrmpf! - hver gang jeg prøver meg får jeg heller latter enn komplimenter. Alle kan ikke kle alt, jeg får trøste meg med softere lepper:)

blabla sa...

Wow that's a great price:) Will def check out PinkCrocodile!
I love the last picture - FUN!

Unknown sa...

kult! fargen var kjempefin :)

CHRISTINAFRAAS sa...

i like! elsker statement-leppestifter!

Elen sa...

fantastisk fin farge!

ELE
http://ele-ista.blogspot.com/

T-girl sa...

Takk for tipset! Den er bestilt nå!:)

Ladybird sa...

Martine: Takk så hyggelig, de er mine, røde og nymalte ;)

Monique: Den så skremmende ut med en gang, så det tok meg litt tid før jeg testet den ut ,) Så viste den seg å være kjempefin!

FlitAbout: det har vel tatt meg noen år å bli bekvem med det og, har alltid synes jeg har sett ut som en prostituert hver gang jeg har hatt det på. Men nå har jeg funnet mange farger jeg liker! :)

Karobaro: Yupp, you have to take a closer look at this one, a bargain ;)

Den Lille motespire: Ja sant, den var veldig fin når man fikk den på!

Christina Fraas: det er hot! :) HOT

Elen: Ja, jeg likte den. ;)

T-Girl: Håper du liker den like godt ;)

fashiiondiaries sa...

sykt kule bilder, du har nydelige tenner og lepper!

Ladybird sa...

Fashiiondiaries: takk, det var søtt av deg :) jeg er ganske besatt av tenner, så ekstra hyggelig å høre det ;)