29.05.2011

Vinn nydelig Dreams of Norway armbånd

Photos: ladybird
Nå er jeg skikkelig i ekstase over å endelig kunne legge ut denne fine konkurransen. En av dere lesere, en veldig heldig en, kan nemlig vinne dette armbåndet fra Dreams of Norway. Jeg elsker kombinasjonen av sølv og skinn og den nydelige slavearmbånd detaljen med lenken rundt fingeren.

Det er to norske jenter som står bak smykkemerket Dreams of Norway. Designerne Nina Einarsen og Iselin Strømsvåg lar seg inspirere av norsk natur og bruker veldig mange spennende materialer i sin design. Sølv, fjær, stener, skinn, tre og Swarovskikrystaller utgjør fantastiske smykker som både er røffe og fine på en gang. Personlig er jeg ikke så glad i for søte smykker, så jeg falt pladask for Dreams of Norway sin design. Litt senere skal dere få se mine Dreams of Norway favoritter som pryder lankene mine for tiden.

Hvis du vil være med i konkurransen må du fortelle meg hvorfor du falt for dette armbåndet, nå gjelder det å overbevise meg om at det er nettopp deg jeg skal sende det til. Legg igjen en kommenter eller send svaret til ladybirdsnest@hotmail.com. Husk kontaktinfo slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner. Jeg trekker ut en veldig heldig vinner om en ukes tid.
Hipp hurra for Christine som stakk av med premien ;-) pst: sjekk mailen din!

I'm so happy! Look at this amazing bracelet that I'm giving away to one of you cute readers. This amazing bracelet are made by Iselin Strømsvåg and Nina Einarson, two Norwegian designers behind the bran Dreams of Norway. They design jewelry inspired by the nature in Norway, every piece is handmade and therefor none of them look exactly the same. I have two Dreams of Norway items myself, and now one of you lucky readers can get this leather and silver bracelet. 

What to do? Send my some words on what made you fall in love with the bracelet and why you deserve to win it. Send it to ladybirdsnest@hotmail.com or leave the answer in the comment field.

Good luck!

15 kommentarer :

Dreamgirl sa...

Hvorfor jeg falt for smykket?
Jeg har drømt om et slikt skinnreimarmbånd i lengre tid, men ikke funnet det perfekte til en perfekt pris.
Aner ikke hva dette koster, men perfekt, ja det er det :)
Nydelig brunfarge som er absolutt meg :)
Den som vinner er veldig heldig :)

Line Marie sa...

Hurra harra hurra! Jeg tar salto på glvet nå (ok, der løy jeg, kan ikke ta salto, men hadde jeg vært spretten nok, er det det jeg hadde gjort. Hopper opp og ned istedet!)
Ok, her er min begrunnelse:
Jeg ELSKER smykkene til Dreams of Norway. Så de første gang i et innlegg på bloggen til nettenestea, og har vært innom miinto og sett på herlighetene UKENTLIG etter det! Jeg har så vanvittig lyst på dette armbåndet, synes det er helt perfekt. Digger kombinasjonen av lær, søv og stener! I tillegg er det et stooort pluss at det er norsk design :D Jeg har fra før endel smykker fra By Me, liker å "støtte" norske designere, også føler jeg samtidig at det blir litt mer spesielt og nært, er jo fryktelig stolt av å være norsk :D
Som et siste poeng for hvorfor jeg vil ha dette smykket, he he, føler meg nesten litt småteit nå, er fordi DU synes det er kult! Elsker stilen din, og når du liker dette designet, er jeg enda mer sikker på at det er en sikker vinner for meg :D
For en super konkurranse, på en super blogg!

Ingebjørg sa...

Jeg synes JEG burde vinne fordi jeg eier faktisk ikke verken et eneste armbånd eller en eneste ring, og hva hadde vel da vært bedre enn at mitt første er en slags kombinasjon av disse, som attpåtil har et fantastisk design! ;) Smisking er ikke helt min greie, jeg bare føler rett og slett at jeg fortjener det!

Trude sa...

fy flate, det var jo bare skikkelig lekkert! har opptil flere kjoler som hadde "trengt" det der, for å få den siste perfekte prikken over i'en! og bukser, topper, skjørt og sjortser, for den del;)

Anonym sa...

Fordi kombinasjonen lyst brunt skinn og sølv/glass er uovertruffen! Nydelig armbånd! :-)

TL sa...

OiOi, det var et flott armbånd. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært mettet på accessorizes de siste årene, etter å ha jobbet noen år på Accessorize.. Men nå har jeg såvidt begynt å åpne øynene for at det finnes andre ting enn fra de store kjedebutikkene, og ingenting er bedre enn å støtte norske designere?

PS: Mulighet for å legge ut noen spotifylister? Jeg hopper i taket hver gang du ligger ut nye sanger!

Line sa...

For et utrolig nydelig armbånd!
Jeg har lyst til å vinne dette fordi jeg skal i to bryllup i sommer. Jeg har kjøpt inn antrekket som ble en uniform silk kjole i nude fra acne. Skoene jeg har til er Melrose i latte også fra acne.
Men smykker derimot....det er ennå usikkert. Jeg tror dette armbåndet hadde passet perfekt. Det har en nydelig farge og er ikke for søtt eller for røft. Det er feminint, men ikke for dolly. Elsker det og tror det hadde passet kjempefint til mitt bryllupsantrekk.
Tror ikke du også?

Hellohello baby sa...

Liker veldig godt skinnreimer med kuler på, så dette er jo uansett noe jeg liker.

Det som gjør armbåndet spesielt for meg er slavelenken. Jeg har ikke hørt det utrykket før. Når jeg så armbåndet så fikk jeg assisoasjoner til Asia og India. Synes slavelenke-detaljen gjør hele armbåndet himmelsk vakkert. Elsker det feminine asiatiske utrykket "slavelenken" tilføyer smykket.

Klem fra Malena fra Hellohello Baby :)

Frøken Funky Farm sa...

Åhå, det armbåndet kan brukes til alt! Det kan både dresse opp og ned et antrekk; plain t-skjorte, jeans og converse? Ta på armbåndet, og du skiller deg ut! Lang, svart silkekjole? Ta på armbåndet og du blir kveldens rockelegansedronning. Det vil komme ekstremt godt med her p ågården, når jeg må skifte fra arbeidsklær til fest på en-to-tre, da har jeg alltid et go-to-smykke på rede hånd! Jeg ser ingen grunn til at man må se ut som en dass selv om man er bonde!

Og slik vil jeg brukt armbåndet; til alt, hele tiden, til læret smuldrer, kulene ruller og det bare er den lille slavelenken igjen, og da skal den få pryde min gamle ankel. For jeg regner med det kommer til å henge med i tykt og tynt så lenge jeg henger med!

Flott konkurranse!

Tonje Grøtta sa...

Dette var nydelig, og helt perfekt til sommergarderoben min. Liker den delikate lenken til det røffe skinnet:) Dette hadde helt klart blitt hyppig brukt på min hånd gjennom sommeren. Gleder meg til å titte mer på dette merket. God sommer!

Vibeke sa...

For et utrolig fint armbånd! Jeg likte skinnet veldig godt, og kombinasjonen med det søte anhenget på låsen.. Håper jeg vinner, slik at jeg kan promotere norsk design i Spania ;)

Elin sa...

Det hadde vært svært artig å vinne dette spesielle armbåndet. Jeg synes det er svært flott med kombinasjonen lær og sølv.Tror ikke jeg fortjener å vinne mer enn noen andre, men en slik seier i et ellers HEEELT ordinært liv hadde føltes som en oppmuntring de luxe!

Rose sa...

Hei:) Det armbåndet var helt fantastisk fint, hadde elsket å bruke det i sommer. Gir liksom ett antrekk det lille ekstra. Passe røft og passe feminint på samme gang. Loves it<3

Silje sa...

Hei! Jeg bruker egentlig ikke veldig mye armbånd, men dette tror jeg hadde blitt en favoritt i sommer. Feminint og rocka i en fin kombinasjon. Og så elsker jeg at det er norskt!

Siri sa...

Har egentlig ikke vinnerflaks, men jeg vil ha vært stolt av å bære et smykke fra dreams of norway. Skulle ha brukt det som min good luck charmed. Har stor tro på at dere kommer til å gjøre det stort