22.03.2011

Frøken i rødt

Photo: ladybird
Jeg elsker den nye røde genseren min. Den er fra Zara og jeg kjøpte den da jeg var i Riga i helgen. Vår er tid for mer farger. Og jeg går for rødt.
I love my new red knit from  Zara. Bought it in Riga this weekend. 

12 kommentarer :

bohemian girl sa...

Jeg elsker rødt! Og denne genseren var den riktige rødfargen! Nydelig! JA til mere farger!

Therese sa...

Hei! Skal på venninnetur til Riga om kort tid og har lest meg opp på alt du skriver om byen, gleder meg!!! Kan du ikke skrive en liten Rigaguide en dag? Om hvilke steder man må besøke, restauranter, kafeer, butikker, gater, strøk, spa/negl-steder osv? Det hadde gleder oss veldig :)

Anne sa...

Fiin, elsker rødt!

Frøken Barmen sa...

Sååå fin! :)

Øyvind Sæther sa...

1. Ikke noe ansikt på bildet. 2. For rødt. Dette holder ikke. Wouldnothitit.

Tirill sa...

Kler man rødt, kler man alt. Fin var du!
Har utfordret deg inne på min blogg.
Håper du tar det i mot
:)

Linda sa...

Super søt:)

Katrine sa...

Kjempe fin! nydelig rødfarge :)

Anonym sa...

Utrolig fin!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Herlig! Elsker farger, og rødt er flott!

Ladybird sa...

Bohemian Girl: Hipp hurra for mer farger! ;))

Therese: Jeg skulle gjerne skrevet mange flere Riga innlegg, men tiden strekker ikke til. Jeg får Riga henvendelser hver eneste dag og pleier å samle opp en del faste tips i en mail. Ellers må dere bare søke opp Riga i søkefeltet på bloggen. Jeg skrev en Riga guide for en stund siden og de fleste stedene i den guiden eksisterer fortsatt. Litt av utfordringen med en by som Riga er at den stadig er i utvikling, steder legger ned og nye steder dukker opp. Så det kan være at noen av stedene jeg har skrevet om har flyttet eller ikke er i byen lenger. Jeg rekker ikke å legge ut en ny Riga guide med det første. Men hvis du skriver inn Riga i søkefeltet mitt, så får du opp Rigainnleggene ;) Du kan også sende meg en mail på ladybirdsnest@hotmail.com hvis du har flere spørsmål ;)) ha en riktig god tur til byen "min" ;))

Ladybird sa...

Anne og Frøken Barmen: Jeg kunne ikke annet enn å gå tilbake til Zarabutikken å kjøpe den etter å ha tenkt på den et døgn ;)

Øyvind: nei det er vel kanskje ikke en genser for deg ;)

Tirill: Så koselig, jeg skal prøve å snike inn taggen i agendaen ;) Tusen tusen takk :)

Linda, Katrine, Motejournalisten, Rock'nRollBallerina: Elsker den allerede ;) Har hatt lyst å ha den på hver dag siden jeg kjøpte den...men det kan jeg jo ikke ;)