30.03.2011

Gul vår

Photo: mango
Yes, yes, yes. Jeg merker at gul gjør meg glad. Derfor skal jeg ta en nærmere titt på denne kjolen fra Mango. den ser rett og slett latterlig fin ut.
Yellow makes me happy. That is why I want this dress from Mango.

3 kommentarer :

Sunniva sa...

Hei fine deg! Enig med deg: denne kjolen ser jo helt nydelig ut. Perfekt til sommeren og solkysset hud :) Jeg tror den kommer til å se super ut på deg, gleder meg til å høre om du kjøper den eller ikke!

Vet du hva! Du må ikke tenke gremmes over de bildene av deg i de hele tatt for du ser SÅ flott og fresh ut!!! Jeg er så stor fan av deg og alle de herlige kleskombinasjonene dine:)

I tillegg må jeg si at jeg likte veldig godt det du har skrevet for Eger bladet! En kjempe fin og personlig vri på vårens trender - likte spesielt det bildet du brukte av tulipanene som bpde en innledning og en avslutning. Er du journalist? Du har hvertfall talent for det ;)

Ha en flott uke videre, kjære deg! Klem :)

Marte sa...

Superfresh :) Knall til våren/sommeren :)

Ladybird sa...

Sunniva: Du er vel herlig! Alltid like skjønne og koselige Sunniva ;) Merker jeg alltid blir fysen på gult på våren, og denne gangen mer enn noensinne :)

Tusen takk for feedback. Heldigvis så bar ler jeg av bildene, for jeg kjenner meg liksom ikke helt igjen. Jeg ser litt gretten ut rett og slett ;) Men du, who cares ;) Tusen tak skal du nå ha uansett, det var veldig pent sagt av deg!

Morsomt at du likte artikkelen i Eger magasinet. Jeg er ikke journalist nei, faktisk så er jeg ikke så glad i å utrykke meg med ord, derav ganske korte innlegg her på bloggen. Bilder er mer min verden ;) Men det er utrolig koselig å få så mange fine tilbakemeldinger på artikkelen som jeg har fått. Tusen takk for de fine ordene!

Snuppa, kos deg masse med helg, det har du helt sikkert fortjent ;)

Smil

Marte: Veldig fresh til våren, må sjekkes ut nærmere ;)