11.03.2011

Inspiration on screen

Photos: Googlet
Jeg falt pladask for A Single Man når den gikk på kino. Tom Ford sin filmdebut var et visuelt mesterverk. Fargene, scenografien, klærne, sminken. Jeg ble helt bergtatt. Og jeg er det enda. Den skal definitivt sees opp igjen snart.
A Single Man. A visual masterpiece of Tom Ford. I fell in love with it when it was screened. A movie, full of visual inspiration. I need to watch it a second time soon.

9 kommentarer :

Camilla sa...

Helt enig den var fantastisk fin visuellt og med en fin historie som får en til å skjønne at kjærligheten er sterk og fin uansett hvem man faller for.

Nanne sa...

Gleder meg til å se den! Tom Ford er jo et geni i alt annet han gjør, så hvorfor ikke i denne sammenhengen også? Det at Colin Firth har hovedrollen, gjør ikke filmen mindre severdig:)

madmohr sa...

Fantastisk film - alt helt altoppslukende, og sterkt om kjærlighet. Fint at du minnet meg på at den burde sees igjen snart:)

Tirill sa...

Sykt! Så den faktisk om igjen i går kveld. Helt fantastisk! Og hvor kjekk hakke kidden fra "Gutter er gutter" (også en av mine favorittfilmer) blitt?

Ladybird sa...

Camilla. det har du så rett i. Den er fortalt på en så vakker visuell måte, elsker fargebruken!

MyFavouriteThings: Du må ta deg en filmkveld snarlig, filmen er så flott! Man kan se at Tom Ford er et geni når det kommer til det visuelle. Og Colin gjør en utmerket jobb!

madmohr: Helt fantastisk nydelig. Jeg kjenner at den må sees opp igjen veldig snart.

Tirill: åhhh...heldige du som akkurat har sett den, jeg må få tullet meg til å se den igjen. Du, jeg har ikke lagt merke til at det er han fra Gutter er gutter" det skal jeg jammen meg titte nærmere på ;)

Iselin sa...

Jeg fullstendig elsket den filmen! Ikke så mye pga moten, men fordi det er en nydelig historie. Jeg kjente meg igjen i så mye av det hovedpersonen gjorde og følte (husker selvfølgelig ikke navnet i farten), med tanke på at han var så deprimert. Jeg satt på slutten og gråt. Jeg har selv vært deprimert i over ett år, og syns det var et veldig sterkt portrett av en deprimert person. Og jeg ble så glad når alle rundt ham så det, og ville hjelpe ham!! Hadde bare folk vært sånn i virkeligheten. Absolutt en fantastisk film :) Og supert at en designer lager film, siden de er kontrollfreaks på detaljer.

Ladybird sa...

Iselin: Historien er fantastisk! Jeg antar at de har fått til en veldig god beskrivelse av sykdommen, siden du kunne kjenne deg igjen i hovedkaraketen. Jeg synes de fremstilte depreson på en veldig gripende måte, likte spesielt måten de brukte farger for å bugge under sinnstemningene. Jeg kan tenke meg at opplevelsen blir ekstra sterk når man kjenner depresjonen så godt som du gjør. Jeg har selv personer rundt meg som har hatt perioder med depresjon og jeg synes filmens vinkling av sykdommen var verdig. Og det er en trist sannhet du sier, kunne folk bare tørre å bry seg litt mer. Jerg synes de fleste er for redd for å bry deg. Håper du har det bra nå! :)

Tirill sa...

P.s. Du kan se filmen her: http://www.headweb.com/no/207002/a-single-man

Ladybird sa...

Tirill: Tusen takk snille deg ;))